neredi na meču Kosova i Crne Gore
Youtube/Report TV
neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV

Dogodio se incident na utakmici između tzv. Kosova i Crne Gore u Prištini. Na tribini stadiona "Fadilj Vokri" na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo našlo se oko 150 navijača "sokolova".

PROČITAJTE JOŠ:

Prema snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, može se videti kako je sredinom prvog poluvremena došlo do sukoba dve navijačke grupe, dok su ostali gledaoci u isto vreme sa druge strane provocirali Crnogorce povicima - UČK, UČK, aludirajući na paravojnu jedinicu - Oslobodilačku vojsku Kosova.

Sve se smirilo kada su na tribinu ušli redari, a zatim i policija.

Srbija vodila i imala igru, na kraju Litvanci prepolovili prednost i promašili veliku šansu! Izvukli smo se (VIDEO)

Rerprezentacija Srbije savladala je Litvaniju u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Kraj meča! Srbija je pobedila Litvaniju 2:1 pogocima Aleksandra Mitrovića. Naši reprezentativci su strepeli poslednjih 10 minuta nakon što je Kazlauskas smanjio, međutim nosimo tri boda sa Baltika. 93' Kakva prilika za Litvaniju!

Fudbaleri tzv. Kosova u meču Grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Prištini pobedili su Crnu Goru sa 2:0, a golove su postigli Amir Rahmani u 10. i Vedat Murići u 34. minutu.

Fantomsko Kosovo je ovom pobedom ostalo u trci za plasman na kontinentalni šampionat, pošto je sada na trećem mestu na tabeli sa 11 bodova, jednim manje od drugoplasirane Češke.

BONUS VIDEO:

Šansa Mitrovića u Litvaniji

 

 

Komentari (1)

Lule

15.10.2019 10:33

Sta se desi "braco" Crnogorci?