Kolinda Grabar Kitarović, Luka Modrić
AP/Martin Meissner
Kolinda Grabar Kitarović, Luka Modrić

AP/Martin Meissner

Kolinda Grabar Kitarović, Luka Modrić, Foto: AP/Martin Meissner

Pristalice hrvatske fudbalske reprezentacije je ovog jutra sačekao pravi šok kada su videli kako će izgledati novi dres "vatrenih".

PROČITAJTE JOŠ:

Ovu informaciju je prenela jedna od stranica koja je uvek prilično tačna u prognozama - "Footy Headlines", pa je mnoge začudilo kako sada izgleda "šahovnica":

Dakle, ostaju kvadratii, ali uz njih ima i mnogo manjih i sitnijih. Zapravo mnogima liči kao da su se pikseli raspršili po ekranu. Ovo je različito od ranijih garnitura, kada je centralni dizajn uvek bio istovetan "šahovnica" i ništa više.

- Hrvatski fudbaleri uvek su imali jedne od najlepših dresova. Pa zar je moguće da će u ovome igrati? - pišu portali iz Bosne i Hercegovine.

Pjatov sastavio Hrvata sa zemljom, ovakav MMA potez fudbalski tereni ne pamte! Čist penal, savio mu kičmu kao granu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 08:25 Iskusan golman, totalno neočekivano od njega. brutalan potez Pjatova, Foto: EPA/Sergey Dolzhenko Šahtjor iz Donjecka i Dinamo Zagreb odigrali su 2:2 u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. I pored četiri gola, potez koji je najviše obeležio meč dolazi od golmana ukrajinske ekipe.

Navodi se da su dizajneri sportske opreme dali sebi preveliku slobodu i da se ovo nikako ne sviđa navijačima. Nekima ne smeta jer je poznato da je rezervna varijanta dresova tokom Svetskog prvenstva u Rusiji igračima bila i te kako talična.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!

 

Komentari (1)

neša

23.10.2019 13:59

Minecraft stil