Igrači Zvezde pred put
FK Crvena zvezda
Igrači Zvezde pred put

FK Crvena zvezda

Foto: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba šampiona Srbije na put je poveo 21 fudbalera, a na spisku putnika nije se našao Milan Rodić čime je potvrđeno da levi bek nije u stanju da pomogne saigračima zbog povrede koju je zadobio protiv Inđije.

Pročitajte još:

DIREKTNI PRENOSI Sport na TV: Današnji program (utorak, 16. septembar)

Na spisku su se našli Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Santana Žander, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Dušan Jovančič, Hose Alberto Kanjas, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

Rodićevim izostankom znatno su sužene opcije crveno-belih u defanzivi posebno ako se uzme u obzir da ni Marko Gobeljić još nije dovoljno oporavljen.

Novi prvoligaš im očitao lekciju, treće kolo u Seriji A završeno! Inter siguran na vrhu (VIDEO)

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 23:03 Razočarali su "bikovi". Andrea Beloti, Foto: EPA/Alessandro Di Marco Torino je doživeo iznenađujući poraz na svom terenu, a povratnik Leće zabeležio prvi trijumf ove sezone rezultatom 2:1. Gosti su bolje otvorili meč, Torino u prvom delu igre nije zabeležio ni šut u okvir gola.

Prva alternativa na poziciji levog beka je Žander koji će gotovo izvesno biti starter u sutrašnjoj utakmici. Sa druge strane, ukoliko procena stručnog štaba bude da Gobeljić nije u stanju da počne utakmicu, njegovo mesto bi verovatno zauzeo Degenek, dok bi u tom slučaju od prvog minuta na štoperskoj poziciji igrao Radovan Pankov.