Kolubara Lazarevac
Printscreen/Youtube/@Prvaliga Sr
Kolubara Lazarevac

Printscreen/Youtube/@Prvaliga Sr

Kolubara Lazarevac, Foto: Printscreen/Youtube/@Prvaliga Sr

Koliko prošlo kolo izveštavali smo o kartonima kao konfetama, penalima u poslednjim minutama, ali ove sezone još nismo imali tuču. Izgleda da kvotu od barem jedne tuča na domaćem terenu, ekipa Kolubara iskoristila je već u prvom delu prvenstva.

Ekipe Kolubare iz Lazarevca i novobeogradskog IMT-a se dobro znaju još iz trećeligaškog društva, kada su odmeravali snage u Srpskoj ligi grupa Beograd. Nikada, istina, ovako brutalno.

Kolubara Lazarevac

Printscreen/Youtube/PrvaligaSrbi

Kolubara Lazarevac, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaligaSrbi

Na meču Prve lige Srbije, u okviru 11. kola, podelili su bodove (2:2), ali i niz udaraca na samom kraju meča. Sve je rezultiralo crvenim kartonima na obe strane.

Gosti sa Novog Beograda su prvi stigli do prednosti, ali je domaćin, koji konkuriše za visok plasman ove sezone preokrenuo već do poluvremena. Imali su prednost i do finiša meča, da bi poslednji trenuci utakmice doneli izjednačenje.

A zatim i potpuno novi sport na terenu u Lazarevcu.

Jedan od igrača IMT-a nije želeo da prepusti loptu domaćim fudbalerima, a oni su imali nameru da mu je oduzmu. Počeli su da ''sevaju'' udarci, uključio se i veći broj gostujućih fudbalera, pa se borba odvijala istovremeno na nekoliko mesta na terenu.

Celu čarlamu možete pogledati od 3:50.

Glavni arbitar je dobio pojačanje u vidu pomoćnika, ali nije mogao mnogo da utiče na sprečavanje prave tuče u drugom rangu srpskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ: