Luka Jović, Jan Oblak, Stefan Savić
AP Photo/Frank Franklin II
Luka Jović, Jan Oblak, Stefan Savić

AP Photo/Frank Franklin II

Luka Jović, Jan Oblak, Stefan Savić, Foto: AP Photo/Frank Franklin II

* Luka Jović je stigao iz Ajntrahta za 60 miliona evra

* Povredio se u meču protiv Atletiko Madrida, koji je pobedio Real 7:3

* Madriđani glasali koji bi igrač trebalo da napusti klub

Prirpemni period za Real Madrid je veoma turbulentan. Geret Bejl nije na kraju otišao u Kinu, u prijateljskom susretu protiv Atletiko Madrida doživeli su Los Blankosi debakl 7:3, a Marko Asensio je doživeo tešku povredu zbog koje će propustiti celu sezonu, a protiv Atletika se povredio i Luka Jović kojeg čeka kraća pauza.

Očigledno je sve to ostavilo utisak na navijače Reala koji su poznati kao prilično zahtevni, što se pokazalo mnogo puta u prošlosti.

 

''Marka'' je objavila da su Madriđani glasali o tome koji bi igrač trebalo da napusti klub, a ''pobednik'' glasanja je Toni Kros.

Nekadašnjem fudbaleru Bajerna leđa želi da vidi čak 71 odsto navijača, a nije dobro prošao ni kapiten Serhio Ramos pošto je 54 odsto glasalo da je vreme da napusti ''Santjago Bernabe''.

PROČITAJTE JOŠ:

Među navijačima nema mnogo poverenja ni u Luku Jovića. Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Ajntrahta koji je ovog leta za 60 miliona evra stigao u Madrid, sudeći po navijačima nema mnogo šansi za uspeh jer u to veruje samo 18 odsto ispitanika.

BONUS VIDEO

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...