Terzić i Pavkov nazdravljaju šampanjcem
Dragutin Bužić
Terzić i Pavkov nazdravljaju šampanjcem

Dragutin Bužić

Terzić i Pavkov nazdravljaju šampanjcem, Foto: Dragutin Bužić

Crvena zvezda je ostvarila neverovatnu pobedu protiv engleskog velikana Liverpula (2:0) u četvrtom kolu Lige šampiona, ali Zvezdan Terzić, generalni direktor prvaka Srbije, čvrsto stoji na zemlji.

 

Terzić je, naravno, sinoć slavio sa ostatkom rukovodstva kluba, ali, kako je istakao za "Alo!", nema vremena za duže slavlje.
- Momci su odigrali kvalitetno i zasluženo smo pobedili. Ovaj trijumf biće upisan u istoriji. Evo, Dragan Džajić kaže da otkako smo pobedili Bajern, kada smo bili prvaci Evrope, nije bila ovakva atmosfera. Ovo je početak stvaranja moćne Crvene zvezde. Neka se navijači vesele, raduju, a nama ostaje da radimo. U subotu moramo da pobedimo Dinamo iz Vranja - rekao je Terzić za "Alo!".


Zvezdin direktor nije iznenađen trijumfom Milojevićevih izabranika nad moćnim Liverpulom. Zapravo, rezultati iz prethodna dva kola grupne C u kojima su crveno-beli primili deset golova (6:1 u Parizu, 4:0 u Liverpulu) nisu pravi odraz snage srpskog šampiona.
- Zvezda je mašina koja melje. Jeste, teško su nam pali porazi na "Parku prinčeva" i "Enfildu", jer smo znali da možemo mnogo više. Psihološki nismo bili spremni. Igračima je trebalo da se priviknu na sudar sa ekipama koje smo dosad gledali na televiziji. Imamo još dve utakmice, ne odustajemo, shvatili smo da možemo protiv svakoga - zaključio je Terzić.