Šaban Šaulić
Youtube/Vecernje novosti
Šaban Šaulić

Marko Đoković/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Marko Đoković/Alo!

Tuguje Balkan zbog tragičnog odlaska kralje narodne muzike, Šabana Šaulića, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći na istoku Nemačke. Tuguju njegovi najbliži - supruga Gordana, ćerke Ilda i Sanela i sin Mihajlo.

Zoran Mirković

Alo!/M. Metlaš

Zoran Mirković, Foto: Alo!/M. Metlaš

Mnogi danas svedoče o dobroti pokojnog velikana, a jedan od pokazatelja je i to kako je govorio o svojim zetovima, bivšem - nekadašnjem napadaču Crvene zvezde Ivanu Adžiću, i sadašnjem mužu ćerke Sanele - treneru FK "Partizan" Zoranu Bati Mirkoviću. O svima najbolje i sa svima se slagao, a bio je veliki navijač crveno-belih.

Bivši as  crveno-belih:  Ivan Adžić

Goran Srdanov

Bivši as crveno-belih: Ivan Adžić, Foto: Goran Srdanov

"Bata je predivan čovek. Imao sam priliku da se s njim družim u nekoliko navrata i nemam zamerku na Sanelin odabir. Znao sam da je gospodin u kopačkama, ali nisam znao da je i mimo toga izuzetan čovek. Doduše, meni je bio drag i njen bivši suprug Ivan Adžić, ali eto, kad nešto ne ide, ne ide. Mislim da je Sanela napravila pravi izbor, a ostalo je na njima", rekao je Šaban svojevremeno za "Story".

PROČITAJTE JOŠ:

"Nikada nisam želeo da se mešam u izbor svojih ćerki, jer mislim da svako treba sebi da nađe sreću. Ako su one zadovoljne i ja sam, a uvek sam tu za njih ako im treba savet ili podrška."