Severna Makedonija - Slovenija
EPA Georgi Licovski
Severna Makedonija - Slovenija

EPA Georgi Licovski

Severna Makedonija - Slovenija, Foto: EPA Georgi Licovski

Fudbalski reprezentativci i stručni štab Severne Makedonije podeliće nagradu od 100.000 evra za pobedu nad Slovenijom (2:1). Oni su nagrađeni i za dosadašnje rezultate u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, najavila je nacionalna fudbalska federacija.

Terzić se oglasio posle skandala - Nije štedeo komšije!

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 11.10.2019. 17:13 Zvezdanu Terziću je zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog čega se danas, ubrzo nakon sletanja u komšiluk vratio prvim letom za Beograd. Foto: Alo/Marko Metlas Po povratku u srpsku prestonicu generalni direktor Crvene zvezde detaljno je obrazložio neprijatnu situaciju.

Predsednik FS Makedonije (FFM) Muamed Sejdini je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje je reprezentacija ostvarila u dosadašnjem delu kvalifikacija i rekao da želi da se ta priča produži i da bude još bolja.

"Njemu se divim, gubio je, a onda se vraćao i osvajao velike stvari!"

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.10.2019. 17:07 Ima i razloga. Dijego Simeone, Foto: EFE/ Mariscal Strateg Atletiko Madrida, Dijego Simeone je u intervjuu za radio "Cadena Ser" nahvalio trenera evropskog šampiona Jirgena Klopa. "Trener kojem se divim? Jirgen Klop. Bez sumnje. Gubio je, ali i osvajao velike stvari.

"Uživamo u prekrasnim fudbalskim danima i želimo da se to produži. Makedonski fudbal je trijumfom nad Slovenijom dobio još jedan razlog za radost, ali želim da poručim fudbalerima i navijačima da ostanu skromni i smireni", rekao je Sejdini i istakao da je rukovostvo FFM obećalo i da će reprezentaciji isplatiti premiju od 100.000 evra kao nagradu za trud i rezultate.

Uvrede i transparenti navijača prazne kasu najboljih klubova!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.10.2019. 16:58 Nije isključeno da pri narednom sastanku Disciplinske komisije FSS uslede i nove kazne za Zvezdu i Partizan. Partizan Crvena zvezda, Foto: Alo/Marko Metlaš Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je nove kazne Crvenoj zvezdi, Partizanu, ali i Vojvodini i Inđiji.

Severna Makedonija je sinoć sa dva gola Elifa Elmasa pobedila Sloveniju u Skoplju sa 2:1 i ostala u igri za drugo mesto u grupi i plasman na Evropko prvenstvo 2020. godine. Makedonci su treći na tabeli Grupe G sa 11 bodova, pet manje od prvoplasirane Poljske i dva manje drugoplasirane Austrije.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, 11 bodova ima i Slovenija na četvrtom mestu. Izrael ima osam, a poslednjeplasirana Letonija je bez bodova.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja