Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

Reprezentativac Severne Irske Gevin Vajt (22) našao se u centru skandala zbog masturbiranja na javnom mestu u alkoholisanom stanju.

Kompromitujući video Vajta i njegovog prijatelja, kako spuštenih pantalona pevaju i drže se za genitalije, pojavio se na društvenim mrežama, pa se igrač našao na stubu srama.

PROČITAJTE JOŠ:

Engleski klub za koji nastupa Vajt, oglasio se povodom skandaloznog ponašanja Irca i angažovao se da utiče na igrača kako se slična scena nikad ne ponovi, a u tom cilju će se konsultovati i sa FA Severne Irske.

"Sešćemo sa Gevinom i razgovarati, podsetićemo ga kakve su mu obaveze i ponašanja kao profesionalca. Imamo u klubu ljudr koji mu mogu pomoći na psihološkom planu da lakše pregura težak period. On je sjajan momak i verujem da će mu navijači oprostiti ovaj trenutak ludila", stoji u saopštenju.

"To što je uradio je potpuno van njegovog karaktera. Gevin je tih, poštovan mladić, koji je načisto razoren ovim. Jedva da sam nekad od nekog čuo toliko reči kajanja i osećaja sramote za nešto što je uradio, kao sad od Gevina. Očigledno je da je popio previše, i sa tim ćemo se pozabaviti takođe, ali i da nije fudbaler ovakva vrsta ponašanja je potpuno pogrešna", stoji u saopštenju Oksforda, koji se takmiči u trećoj engleskoj ligi.

Nema sumnje da i Englesku ovih dana trese svojevrstan porno skandal, te nema sumnje da su ova dvojica prevazišla i Jelenu Karleušu i Ognjena Vranješa koji osvih dana pune stupce skandaloznim fotkama koje objavljuju.