Omladinci FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Omladinci FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Omladinci FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Plasmanom seniorskog tima Crvene zvezde u Ligu šampiona omogućeno je i našim omladincima da se susretnu sa juniorskim ekipama Bajerna iz Minhena, Olimpijakosa i Totenhema. Slavoljub Đorđević može da računa na ukupno 40 fudbalera u evropskim okršajima koji očekuju naše bisere tokom ove jeseni. Uslov za prijavu igrača bio je taj da je rođen posle 1.1.2001. godine, uz mogućnost registracije petorice fudbalera rođenih 2000. godine, ukoliko su barem dve godine u klubu.

Remi Srbije i Litvanije na "Karađorđu", Luka Adžić strelac!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 21:31 Srbija je na domaćem terenu, na stadionu "Karađorđe" odigrala 1:1 sa vršnjacima iz Letonije. Luka Adžić, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Mlada fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je večeras protiv Letonije 1:1 (0:1) u utakmici 2. kola Grupe 5 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

S obzirom na to da naš klub nije prijavio nijednog igrača rođenog 2000. godine, kao i da su na spisku dvojica fudbalera koji su rođeni 2004. godine, izvesno je da će Crvena zvezda ponovo biti među najmlađim ekipama u najelitnijem klupskom takmičenju do 18 godina. Registrovana su 22 omladinca i 18 igrača koji nastupaju za kadetsku selekciju pod trenerskom palicom Marka Neđića.

Italijanski lekari saopštili trenutno zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića!

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 10:31 Čvrst je kao stena. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Siniša Mihajlović, trener Bolonje, vratio se u bolnicu na drugi ciklus hemoterapija, a kako navode iz ustanove u kojoj se srpski stručnjak leči, njegovo zdravstveno stanje je vrlo dobro.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Luka Savić, Aleksandar Vulić (2001), Andrija Katić (2002), Marko Ćopić, Ognjen Lukić (2003).

Odbrana: Nikola Savić, Mirko Milikić (2001), Stefan Mitrović, Aleksandar Lukić, David Pisar, Uroš Blagojević (2002), Stefan Despotovski, Andrej Đurić, Vukašin Krstić, David Petrović (2003), Viktor Radojević (2004).

Sredina: Martin Novaković, Ivan Tejić, Marko Dedijer (2001), Aleksa Matić, Aleksandar Ilić, Mladen Kovačević, Petar Piplica, Miloš Pantović, Andrija Radulović, Stefan Pešović (2002), Vladimir Miletić, Nikola Stanković, Nikola Knežević, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Marko Ćurić, Uroš Branković (2003).

Napad: Borisav Burmaz, Marko Daničić (2001), Ilija Babić (2002), Mateja Bačanin, Bogdan Petrović, Marko Borović (2003), Marko Lazetić (2004).

PROČITAJTE JOŠ:

Iskustvo igranja Lige šampiona za omladince imaju Milikić, N. Savić, Dedijer, Burmaz, Radulović i Babić, a pojačani Novakovićem, Pantovićem, Bačaninom i ostalim našim biserima pokušaće da ostvare što zapaženije rezultate na evropskoj sceni.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!