Vanda Nara
Instagram/wanda_icardi
Vanda Nara

Instagram/wanda_icardi

Vanda Nara, Foto: Instagram/wanda_icardi

Gde su uspešni ljudi, tu su i starlete. Budući da su vrhunski fudbaleri posebno uspešni ljudi kada govorimo o finansijama, nije ni čudo što moraju da se "zlopate" sa tragačicama za zlatom, a neki se i nisu baš dobro proveli sa ovim damama. No, sve je to u opisu posla...

Da zanemarimo u ovoj situaciji domaće fudbalere, iako i oni imaju pozamašan broj sličnih priča, pa ćemo se fokusirati na zvezde najjačih evropskih šampionata.

Maruan Felaini dobio po njušci

Tanjug/AP

Maruan Felaini, Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja uzdanica Arsenala Emanuel Ebue je bio jedan od najzabavnijih fudbalera koje ste mogli da vidite na vrhunskom nivou fudbala, uvek veseo, pun šale i dosetki, međutim jednog dana se sve to slomilo. Nakon razvoda od supruge ostao je bez sedam miliona funti i zajedničkog stana u Londonu i došao do bankrota, jedno vreme se spekulisalo da je beskućnik.

Emanuel Ebue

EPA/ANDY RAIN

Emanuel Ebue, Foto: EPA/ANDY RAIN

Engleski fudbaler Luk Foster bio je u ozbiljnoj vezi sa manekenkom Beki Nikolson. Šest godina su bili zajedno, imali dete, planirali venčnje... Onda je usledilo gorko iznenađenje.

"Beki je želela sve. Veliku kuću, skupu garderobu, VIP status, neograničenu količinu novca... Bez najave je napustila mene i dete i otišla sa drugim fudbalerom - Džejmijem Vardijem", rekao je jednom prilikom Foster.

U roku od mesec dana je zatrudnela sa Vardijem i ostavila svog bivšeg verenika u teškom stanju. Sada je i zvanično gospođa Vardi.

Mladi fudbaler Milana Teo Ernandez doživeo je letos veliku neprijatnost kada ga je ruska starleta Luisa Kremleva optužila za seksualni napad, koji se navodno desio na zadnjem sedištu njegovog automobila.

Ruskinja je pokušala da iznudi novac, ali one je bio istrajan u nameri da dokaže nevinost. Na kraju su njene optužbe u potpunosti odbačene, ali mladom igraču je ostala mrlja u karijeri.

Roksan Džefers je još jedna glumica filmova za odrasle koja je zagorčala život sportisti. Fudbaler Mančester junajteda Maruan Felaini se ozbiljno zaljubio u ovu atraktivnu devojku. Ona ga je maksimalno iskorišćavala a na kraju ga i prevarila sa saigračem. Belgijski fudbaler je ostao slomljenog srca.

Za kraj ide onaj "najlegendarniji slučaj". Vanda Nara je uspela da rasturi prijateljstvo dva poznata fudbalera - Maksija Lopeza i Maura Ikardija.

Vanda Ikardi

Instagram/wanda_icardi

Vanda Ikardi, Foto: Instagram/wanda_icardi

Bila je u braku sa Lopezom, ali to nije sprečilo zgodnu plavušu da zavede njegovog najboljeg prijatelja Ikardija. Vanda je počela da šalje poruke Ikardiju, a onda ga je pozvala da pođe na krstarenje sa Maksijem i njom. Nesrećni Lopez nije ni slutio šta će se dogoditi, prihvatio je da njegov prijatelj ide sa njima.

"Dok sam bio sam u drugom delu broda, Vanda se iznenada pojavila i sela pored mene na krevet bez ikakvog srama. Tačno u tom trenutku njena veza sa Maksijem se završila", prepričao je Ikardi.

Sreća u nesreći za Maksija Lopeza jeste to što nije više morao da provodi vreme ni sa Narom, ni sa Ikardijem. Sigurno mu je od tada čistiji i lakši život.