Jelena Karleuša i Duško Tošić
E stock, Kobra
Jelena Karleuša i Duško Tošić

E stock, Kobra

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: E stock, Kobra

E, ovo sad preti da bukne u pravi, pravcati rat! Znači, rat već jeste, ali..

Jelena Karleuša, iznervirana što njenog supruga Duška Tošića nema na spisku selektora Mladena Krstajića za utakmice Srbijre u Ligi nacija oglasila se na društvenim mrežama, a nešto kasnije odgovorio joj je bivši Zvezdin fudbaler Ognjen Vranješ.

Odgovor Ognjena Vranješa Jeleni Karleuši

Instagram printscreen

Odgovor Ognjena Vranješa Jeleni Karleuši, Foto: Instagram printscreen

 

Naime, Jelena je objavila da je bruka što se njen suprug nije našao na spisku:

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Nijedan mu nije ni do kolena. Toliko. Pozdrav - napisala je Karleuša i ovaj status bi, verovatno prošao sa mnogo manje buke da joj odgovor nije dao bosanskohercegovački fudbaler Ognjen Vranješ koji trenutno igra Anderleht, inače bivši fudbaler Crvene zvezde.: 

Ognjen Vranješ

Tanjug/Luca Bruno

Ognjen Vranješ, Foto: Tanjug/Luca Bruno

Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaceniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Dusko sada ljutio, ja necu da cutim. Sramota. Ni jedan mu nije ni do kolena. Toliko. Pozz. — JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) September 28, 2018

- A je l' realno da pored malih, smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu. Alo, budi realna malo Jelena - odgovorio joj je Vranješ.

Inače, Ognjen Vranješ javnosti je postao poznat tokom kratke veze sa pevačicom Katarinom Grujić, a kada se ova romansa okončala i on je izašao iz žiže interesovanja.

 

Komentari (4)

teo

28.09.2018 18:10

Koji kreten! Bas si smdljiv!

nada

28.09.2018 18:35

Kada je tako dobar sto nije u nekom Evropskom klubu ?????????? On i Janjus kao dva brata rodjena - kada nema hleba u Evropi oni u Kinu !!!!!!!!!!!!

Lane

28.09.2018 19:19

Vranjes je u pravu.Gde je on,a gde je Dusko.Vise je u na klupi i Beogradu,nego sto igra. Postao je zrno peska u okeanu.Zalosno,ali to je cena kamiona,aviona,Hermes torbi.Prekinuo sjajnu karijeru u Turskoj,gde je bio postovan i cenjen,a to jos kako njoj da zahvali i njenih apetita.

sasa

28.09.2018 22:02

piksi je preko duska isplatio sebi bonus....dusko je verovatno od tog ugovora dobio 10 posto....