Liverpul
EPA/Nigel Roddis
Liverpul

EPA/Nigel Roddis

Liverpul, Foto: EPA/Nigel Roddis

Liverpul je reagovao na Barseloninu odluku da ulaznice za prvu utakmicu polufinala Lige šampiona na Kamp Nouu navijačima Redsa prodaju po ceni od 119 evra.

Pročitajte još:

SLOBODNJAK SA 40 METARA! Golman zabio golčinu i u 94. minutu režirao pobedu! (VIDEO)

IMAMO FUDBALSKU BUDUĆNOST Srbija savladala Španiju!

NA IZLAZNIM VRATIMA! Gorostasni centarof se ne uklapa u viziju Junajteda!

Naime i Liverpul je odlučio naplaćivati 119 evra za revanš na Enfieldu, ali engleski klub će dodatnih 31 evro po ulaznici subvencionisati karte za 4.600 navijača koji će ići na gostovanje. To znači da će cena biti spuštena na 88 evra po navijaču.

- Liverpul će Barseloninim navijačima naplatiti recipročnu cenu od 119 eura za revanš 7. maja na Enfieldu. Dodatni prihod od skuplje ulaznice biće iskorišćen za subvencionisanje Liverpulovih navijača za svoje karte, smanjujući cenu za 31 evro pa će ona koštati na kraju 88 evropskih novčanica. Klub veruje da je ovako određivanje cene ulaznica najlogičnije uz nadu da će sa UEFA-om, ECA-om (Evropska klupska asocijacija) i ostalim klubovima raditi na uvođenju realnijeg određivanja cena ulaznica za mečeve Lige šampiona - stoji u zvaničnom saopštenju kluba.

Podsetimo, Barselona je sa ukupnim rezultatom 4:0 izbacila Mančester junajted i plasirala se u polufinale evropskog elitnog takmičenja, gde će se suočiti sa Liverpulom, koji je među poslednje četiri ekipe stigao nakon ukupnog trijumfa od 6:1 nad Portom.

Inače, pre utakmice polufinala Lige šampiona, Liverpool će ove sedmice igrati sa Kardifom, dok će se Barselona sastati s Real Sosijedadom.