Ovaj broj će Luka Jović nositi na dresu madridskog Reala! (FOTO)
alo.rs
Luka Jović

twitter/MrRSB

Luka Jović, Foto: twitter/MrRSB

* Luka Jović je ovog leta stigao u Real

* Za njega su izdvojili 60 miliona evra

* On je postao "najskuplji" Srbin na letnjoj pijaci ikada

Nova fudbalska sezona u Španiji je iza ugla, počinje za nedelju dana, a Real Madrid je tom prilikom objavio koje će brojeve njihovi igrači nositi na dresovima!

Zbog ovoga je doveden u Real, pogledajte fantastične "makazice" Jovića! Modrić je mogao samo da isprati pogledom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:59 Prkosi zakonima gravitacije! Luka Jović, Foto: twitter/MrRSB * Luka Jović je ovog leta stigao u Real * Na treningu je postigao prelep gol makazicama * Izašao je iz povrede Novo pojačanje Real Madrida, Luka Jović nije imao toliko sreće od kad je došao u najveći klub na svetu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta, nosiće broj 18 na svom dresu!

Najveća zvezda letnjeg prelaznog roka, Eden Azar je ostao bez svog broja, legendarna "desetka" će ostati na leđima Luke Modrića, dok će bivši fudbaler Čelsija nositi legendarnu "sedmicu" Reala! Tako će Belgijanac naslediti taj broj od Raula i Kristijana Ronalda!

Preminuo LEGENDARNI IGRAČ PARTIZANA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:11 - 09.08.2019. 21:01 Tužna vest za navijače Partizana! Fahrudin Jusufi, Foto: FK Partizan * Jusufi je u Partizanu kao igrač bio u periodu od 1957-1966 * Kao trener radio je od 1987-1988.godine * Osvojio četri titule prvaka Jugoslavije sa Partizanom Legendarni fudbaler Partizana Fahrudin Jusufi preminuo je u 80.

Karim Benzema ima rezervisanu "devetku", a ostali su manje više poznati, Isko je zadržao "22" baš kao "8" Toni Kros, povratnik Džejms Rodrigez će nostiti "16", a Geret Bejl će sa krila napadati sa brojem "11".

Fudbaleri Reala sezonu 2019/20. otvaraju gostovanjem u Vigu, gde će igrati protiv Selte u subotu 17. avgusta od 17 časova!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića