Snežana Borjan
Alo/Masanori Jošida
Snežana Borjan

ALO foto M Josida

Snežana Borjan, Foto: ALO foto M Josida

Usred velikog rata dva naša najveća kluba, jedna žena uspela je da na simboličan način sklopi primirje između Crvene zvezde i Partizana!

PROČITAJTE JOŠ:

Harizmatična Snežana Filipović, supruga našeg najboljeg golmana Milana Borjana, uz pomoć svojih prijatelja i sportista u sredu uveče je ličnim angažovanjem i s najiskrenijim namerama pokazala da je čak i u Srbiji moguće imati na jednom mestu, za istim stolom, dva najljuća rivala.

Morala ranije sa žurke, kako bi bodrila muža...

Sneža je stigla na žurku sa Gobeljićem i Uroševićem, ali gde je bio njen suprug Milan Borjan?

- Milan se upravo zagreva u Torontu za meč Kanada-SAD. Žao mi je što nismo zajedno jer na proslavama „Alo!“, među iskrenim prijateljima, uvek se lepo provedemo. Ipak, nećete mi zameriti ako odem oko ponoći, noćas mi nema spavanja, utakmica je u dva ujutro, a taj derbi ne želim da propustim - rekla nam je Snežana.

Sutradan smo joj čestitali rođendan i pobedu reprezentacije njenog supruga. Kanada je slavila - 2:0!

Snežana je na glamuroznu rođendansku žurku novina „Alo!“ elegantno ušetala u društvu dvojice fudbalera, prvotimaca Crvene zvezde i Partizana - Marka Gobeljića (27) i Slobodana Uroševića (25), koji je bio sa svojom prelepom devojkom Ivom.

Predstavnici „večitih“ - jedan aktuelni reprezentativac Srbije, drugi šampion Evrope s omladinskom selekcijom „orlova“ iz 2013, zahvaljujući poznanstvu i iskrenom prijateljstvu s bračnim parom Borjan, proveli su nezaboravno veče uz muziku i druženje.

Marko Gobeljić i Slobodan Urošević

vladimir markovic

Marko Gobeljić i Slobodan Urošević, Foto: vladimir markovic

- Bilo je divno! Uživali smo u proslavi vašeg lista koji se poklopio s mojim rođendanom. Posebno smo zadovoljni što smo svima pokazali da rivalstvo između Partizana i Zvezde može da bude jako i zdravo, da u druženju među igračima dva komšijska kluba vlada lepa, pozitivna energija. I svi navijači trebalo bi da znaju da smo i mi živi ljudi, prijatelji, bez obzira na klupske boje - kaže nekadašnja direktorka marketinga FK Partizan, danas talija Crvene zvezde.

Vučela izljubio svog igrača!

Na samo naizgled čudno fudbalsko društvo osmehom i poljupcima momentalno je odreagovao i Milorad Vučelić, predsednik Partizana. Prvi čovek crno-belih je s oduševljenjem u VIP separeu dočekao svog igrača Slobodana Uroševića i njegovu devojku Ivu. I ko posle može da kaže da čelnici klubova imaju nešto protiv što se u noćnom izlasku mešaju Partizan i Crvena zvezda...

Snežana nam je na kraju objasnila otkud ona u ovom odabranom, fudbalskom društvu.

- S Gobeljom se intenzivno družimo otkako je Milan došao u Crvenu zvezdu, evo, već treću godinu. Čakija Uroševića iz Partizana upoznali smo u kraju u kojem smo nekad živeli. Marko je mlad, hiperaktivan momak pun pozitivne energije, s neverovatnim smislom za humor. S druge strane, na terenu je veoma požrtvovan i disciplinovan sportista koji na svakom koraku pokazuje da su mu je fudbal na prvom mestu. Naš reprezentativac! Što se Uroševića tiče, s njim i čarobnom Ivom je iz jednog poznanstva proizašlo divno i sigurno prijateljstvo. Svaki slobodan trenutak koristimo za druženje. Čaki je sjajan fudbaler, a privatno dijametralno različit od Gobelje. On je momak koji ima posebno izražene moralne kodekse i sa strane izgleda da je nezainteresovan za svet oko sebe. Sve ono što je najbolje kod njega, a možda prikriveno, njegova lepša polovina Iva trudi se da izvuče na površinu i da se to lepo vidi - opisuje svoje prijatelje Snežana Filipović Borjan.

Snežan Birhab u Ivica Dačić

vladimir markovic

Snežana Borjan i Ivica Dačić, Foto: vladimir markovic

 

MINISTAR ĐORĐEVIĆ: Gobelja - Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!

Među brojnim gostima koji su uveličali žurku „Alo!“ bio je i Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. I od stotine zvanica, poznatih ličnosti, Đorđević je poželeo da se fotografiše samo s - Markom Gobeljićem, „ministrom odbrane“. Na Fejsbuku je Đorđević objavio: „’Alo!’ žurka - Marko Gobeljić. Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!“

BONUS VIDEO 

Prazan stadion u Viljnusu