Grobari
M. Metlaš
Grobari

M. Metlaš

Ilustracija, Foto: M. Metlaš

Kako prenosi B92 problem je naravno što će "delije" da budu na stadionu "Rajko Mitić", dok bi "grobari" mogli da ostanu ispred stadiona u Humskoj, koji je zaključala Disciplinska komisija FSS zbog pogrdnih skandiranja u meču sa Vojvodinom. U policiji su za B92 rekli rekli da će oni predložiti da se "grobari" puste, ipak, na stadion, jer je mnogo teže obezbediti ovakve skupove kada su navijači na otvorenom.

Druga varijanta je da se navijačima Partizana zabrani okupljanje ispred stadiona, što nije bio slučaj u pretprošlom kolu protiv Voždovca.

Ukoliko Disciplinska komisija FSS ne ublaži kaznu Partizanu nema sumnje da će se crno-beli ponovo okupiti ispred stadiona kako bi zajedno proslavili eventualno osvajanje šampionske titule.

Praksa je i da se pehar preda šampionu na kraju sezone i ostaje do posle podne otvoreno pitanje da li će on da bude uručen crno-belim bez publike i prisustva svedoka. Zajednica klubova Superlige je preuzela šampionski pehar od Crvene zvezde, a u Partizanu kažu da će zatražiti od Superligaša da se on u nedelju pre utakmice donese u Humsku.

Partizan ima tri boda više od Zvezde i dovoljan mu je bod u nedelju protiv Mladosti.Crveno-beli će ugostiti Radnički iz Niša.

Komentari (1)

kasper

18.05.2017 13:57

Ako puste navijace na stadion, Zvezda ce se zaliti i fss ce ponistiti prvenstvo.To su smislili posto druge sanse nema da partizan ne uzme pehar.