Crvena zvezda
twitter/crvenazvezdafk
Crvena zvezda

twitter/crvenazvezdafk

Crvena zvezda, Foto: twitter/crvenazvezdafk

Najtrofejniji slovenački klub večeras je stigao do petnaeste titule i mesta u grupi povlašćenih timova na žrebu za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. A to može da uzrokuje velike probleme za Crvenu zvezdu!

PROČITAJTE JOŠ:

FAŠIZAM NA DELU! Navijači Lacija žestoko vređali Srbina, policija jedva obuzdala besnog Mihajlovića! (VIDEO)

DA MU POZAVIDE RONALDINJO I NEJMAR! Njegov ples sa loptom postao viralni hit, najluđa stvar koju ćete videti danas! (VIDEO)

REKAO SUROVU ISTINU! Bivši košarkaš Zvezde i Partizana zgrožen današnjim klincim, objavio tvit i pogodio pravo u živac!

Maribor je stekao nedostižnih 11 bodova prednosti u odnosu na Olimpiju, tri kola pred kraj šampionata Slovenije!

Kao klub sa 18.500 poena na rang listi UEFA, Maribor je potisnuo Zvezdu i sigurno će biti među povlašćenim timovima na žrebu za prvo i drugo kolo.

Zbog toga Crvena zvezda će morati da sačeka rasplet šampionata u Poljskoj i Bugarskoj, jer joj za status povlašćenog tima na žrebu za drugo kolo treba usluga CSKA iz Sofije ili Pjasta.

Fudbalski klub Pjast stigao je na korak od istorijskog uspeha, osvajanja šampionske titule u Poljskoj čime bi učinio veliku uslugu Crvenoj zvezdi. Oni su kolo pre kraja remizirali sa  Pogonom (0:0) i iskoristili kiks Legije koja je savladana od Jagielonije (1:0).

Ukoliko Pjast osvoji titulu Crvena zvezda će biti povlašćena na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i zbog toga će navijači srpskog šampiona u nedelju svim srcem biti uz klub Glivica.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Četiri kola pre kraja Ludogorec je prvi u Bugarskoj i male su šanse da će da posustane. CSKA Sofija prati šampiona Bugarske i u zaostatku su samo 3 poena!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо