Luka Jović
AP Bernat Armangue
Luka Jović

AP Bernat Armangue

Luka Jović, Foto: AP Bernat Armangue

Jović je ovog leta došao u "kraljevski klub" koji je tom prilikom na račun Ajntrahta uplatio 60 miliona evra, a prilikom prelaska u Madrid napadač je dogovorio fenomenalne lične uslove pa je trenutno treći najplaćeniji igrač Reala.

Pročitajte još:

Ispred Srbina su samo Eden Azar sa 31.250.000 i Geret Bejl sa 27.942.000 evra. Talentovani napadač plaćeniji je i od Marsela, Ramosa, Tonija Krosa, Karima Benzeme, ali i Luke Modrića.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i dalje čeka na prvenac u dresu Real Madrida i pravu šansu jer je do sad u startnoj postavi bio samo na dva meča, a ukupno je na terenu proveo 218 minuta na sedam utakmica.

Hitno sazvan sastanak, tema Hrvat i samo jedno pitanje!

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 16.10.2019. 18:42 Čelnici Fudbalskog saveza BiH će 23. oktobra, na hitnom sastanku, odlučivati o sudbini Roberta Prosinečkog. Robert Prosinečki, Foto: EPA Fehim Demir Selektor "zmajeva" našao se na udaru javnosti posle poraza od Jermenije (4:2) nakon kojeg je podneo ostavku koja je odbijena.

Treba spomenuti da su porezi u Španiji dosta veliki, prema informacijama iz 2015. iznosi čak 52 odsto, što znači da će Jović od 20,8 miliona inkasirati oko deset miliona.

Plate fudbalera Real Madrida

Printscreen

Plate fudbalera Real Madrida, Foto: Printscreen

Bonus video: Ljubiša Tumbaković pred meč "orlova" u Litvaniji