Džejmi Vardi
AP Kirsty Wigglesworth
Džejmi Vardi

AP Kirsty Wigglesworth

Džejmi Vardi , Foto: AP Kirsty Wigglesworth

Fantazi je igra koja daje dodatnu draž praćenju fudbalskih utakmica, naročito u Premijer ligi. U ovoj igri, zadatak je sastaviti idealnu jedanaestorku koja će imati najbolji pojedinačni učinak u narednom kolu. Veoma je bitno imati i pravog kapitena, jer se njemu bodovi uvećavaju za odličan učinak. Ko je ove godine uzimao Džejmija Vardija iz Lestera, nije pogrešio.

Dao je Vardi 17 golova, ima tri asistencije, a saigrač Džoni Evans otkrio je zbog čega Džejmi sa tolikim žarom ulazi u mečeve.

- Brat me je jednom pitao da li da stavi Vardija za kapitena. Čini mi se da je to bilo pre Noriča, Džejmi je odgovorio u stilu "da, pobrinuću se za današnji meč". Dao je gol - kroz smeh se setio Evans anegdote, pa ispričao koga bi stavio u tim.

- Vardi bi bio tu, stoprocentno. Izvodi penale, daje golove, asistira. Zatim Rikardo Pereira, kreira dosta, stalno je u ofanzivi. Na kraju, Kasper. Čuva mrežu netaknutom.

Za kraj, Evans je otkrio ko u timu Fantazi shvata najozbiljnije.

- Znam da Vardi ima svoju malu Fantazi ligu sa nekolicinom prijatelja. Sebe stavlja za kapitena svake nedelje! Mislim da je to ono što ga "loži" da igra ovako!