Milojević nakon poraza
Youtube/Alo.rs
Milojević nakon poraza

Youtube/Alo.rs

Milojević nakon poraza, Foto: Youtube/Alo.rs

Crvena zvezda je poražena od Partizana u "večitom derbiju". Izabranici Vladana Milojevića su pred kraj meča primili dva gola, a utisak je da su tokom većeg dela utakmice bili inferiorna strana.

PROČITAJTE JOŠ:

Strateg crveno-belih bio je vidno razočaran nakon izgubljene utakmice. On nije imao konferenciju zbog nebezbednih uslova, naime do sale za konferencije on bi morao da prođe ispod tribine s navijačima Partizana, pa se to smatralo riskantnim.

"Pokušali smo s formacijom u kojoj više kontrolišemo prostor i kontrolišemo loptu, hteli smo da iznenadimo Partizan. Zamerio bih igračima greške u pasu, što je nedopustivo. Sve u svemu, imali smo neke i dobre situacije, dobre poteze, ali dođemo u završnicu i ne centriramo kako treba ili tako nešto, jednostavno neobjašnjivo", smatra trener Zvezde. 

Dva gola rezervista, incidenti, crveni karton i sporna proslava! Derbi koji će se pamtiti (VIDEO)

Partizan je savladao Zvezdu u 9. kolu Superlige Srbije. "Grobari" su znali kako da proslave veliku pobedu sa svojim ljubimcima. Kraj meča. Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 2:0. Golove su postigli Sejdubu Suma u 83. minutu i Zoran Tošić u sudijskoj nadoknadi. 92' GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Tošić!

Celu izjavu Vladana Milojevića možete pogledati u video-snimku. 

BONUS VIDEO:

Slavlje "grobara" sa fudbalerima nakon pobede nad Zvezdom