Milošević, Ostojić
AP/EPA
Bojan Ostojić

Alo/Marko Metlaš

Bojan Ostojić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Štoper Partizana Bojan Ostojić dao je jedan od šest golova na utakmici 17. kola Linglong Superlige Srbije koju su "crno-beli" igrali sa ekipom Javora iz Ivanjice.

O golu, proslavi, predstojećoj utakmici sa AZ Alkmarom Ostojić govorio je za sajt Partizana.

"Do sada sam dao četiri gola u dresu Partizana i iskreno nisam baš zadovoljan brojem istih, ali od njih mogu da izdvojim dva koja mi baš znače, to je gol protiv Vojvodine u 87. min za pobedu 0:1 i finale kupa protiv Crvene Zvezde 0:1. Baš tada kada sam dao gol u Novom Sadu rodila mi se i ćerka Viktorija dva dana pre, 11. avgusta, tako da smo posle utakmice odmah organizovali duplo slavlje."

PROČITAJTE JOŠ:

Televizijske kamere su zabeležile i tvoju proslavu ovog gola.

"Srce je namenjeno za moju porodicu koja je meč pratila preko malih ekrana", otkrio je Ostojić koji je otkrio i ko je miljenik njene ćerke Viktorije u ekipi Partizana.

Bojan Ostojić

EPA/Srdjan Suki

Bojan Ostojić, Foto: EPA/Srdjan Suki

"Viktorija još nije bila ni na jednoj utakmici, a kada gleda na televiziji onda navija i odmah prepozna Ćelavog (Nemanja Miletić) i mene i peva "Ćelo Ćelo najbolji si ti",otkrio je iskusni defanzivac.

Partizan je slavio sa 6:2, ali Savo Milošević nije bio zadovoljan.

"Šef je baš bio ljut jer nismo ispunili zahteve koje je tražio od nas bez obzira na rezultat od 4:2 u prvom delu. Prvi put ga vidim da je bio takav što je pokazala i njegova konferencija za medije posle utakmice na kojoj nije štedeo reči", smatra Ostojić.

Selektor Srbije izazvao tektonske poremećaje na televiziji, njegova izjava je šokirala sve!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 24.11.2019. 08:16 Veljko Paunović je prvi kandidat za naslednika. Ljubiša Tumbaković, Foto: FSS Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, spreman je da ode s tog mesta ukoliko FSS pronađe bolje rešenje. Iskusni stručnjak kaže da mu je važniji interes Srbije od bilo kakvog ličnog uspeha.

AZ Alkmar ima skor 24:0 pred revanš sa Partizanom.

"AZ je odlična ekipa i mislim da neće biti ni malo lako igrati protiv njih u Hagu. Moramo maksimalno da se spremimo za tu utakmicu koja je najbitnija za nastavak takmičenja u Evropi. Pratim ih poslednjih pet utakmica, ostvarili su sve pobede, čak su dobili i PSV u gostima 0:4 što pokazuje o kakvoj se ekipi radi", završava Ostojić.

BONUS VIDEO:

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!