Osasuna Alaves
EPA Villar Lopez
Osasuna Alaves

EPA Villar Lopez

Foto: EPA Villar Lopez

Osasuna je na svom terenu savladala Alaves rezultatom 4:2, a susret su obeležila tri jedanaesterca.

Domaćin je poveo golom Garsije u 20. minutu na dodavanje Avilje. Upravo Argentinac je posle asistencije upisao i pogodak čime je udvostručio vođstvo šest minuta kasnije.

Pročitajte još:

Alaves se u igru vratio pogotkom Laguardije čiji je sjajni volej završio uz bližu stativu u mreži Osasune.

U završnici prvog poluvremena Osasuna je iz jedanaesterca stigla do trećeg gola, a još dva jedanaesterca viđena su u drugom poluvremenu. Prvi je za goste realizovao Perez, dok je u 55. Viljar stavio tačku na ovaj meč.

Pobedu pred svojim navijačima upisao je i Valjadolid savladavši Majorku (3:0), pogocima Fernandeza, Unala i Ramireza.

Lesterova trijumfalna serija za treće mesto u Premijer ligi!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.11.2019. 17:33 11. kolo Premijer lige Kristal Palas - Lester, Foto: (John Walton/PA via AP) Fudbaleri Lestera savladali su u okviru 11. kola Premijer lige ekipu Kristal Palasa sa 2:0, na gostovanju u Londonu! "Lisice" su do prednosti stigle golom Šojunčua u 57. minutu posle kornera!

Znatno manje uzbuđenja viđeno je u derbiju između Viljareala i Atletik Bilbaa. Rivali su odigrali meč bez pogodaka, a nešto više razloga za nezadovoljstvo bodom imaju fudbaleri domaćina koji su tokom većeg dela utakmice imali blagu inicijativu.

Hetafe je na gostovanju Selti upisao minimalnu pobedu pogotkom Kenedija, a do tri boda na strani stigao je i Eibar koji je savladao Leganes.

Domaćin je poveo golom En Nesirija u 6. minutu, ali su gosti u 17. izjednačili rezultat preko Čarlsa, a onda i potpuno preokrenuli meč golom Kikea šest minuta pre kraja.

Sjajno veče gostiju upotpunio je Real Sosijedad savladavši Granadu 2:1. Pobedu Sosijedadu doneo je dvostruki strelac Portu pogocima u 21. i 89. minutu, dok je gol za Granadu postigao Vadiljo.

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana