Alana Mamajeva
Instagram/printscreen
Alana Mamajeva

Instagram/printscreen

Alana Mamajeva, Foto: Instagram/printscreen

Samo dan ranije Alana je optužila svog supruga za prevaru. Ruski mediji su preneli da je Alana pokušala samoubistvo, jer su joj navodno pretili i suđenjem zbog skandala koji je nastao

Desilo se to da je ova Ruskinja preko prijatelja saznala da Pavel ima ljubavnicu u Španiji i u međuvremenu je objavila njen identitet sa sve fotografijom vozačke dozvole

Sve detalje je okačila na Instagram, gde je najpre napisala da sve zna, a zatim je usledila fotografija sa imenom i prezimenom devojke na slici i njen broj telefona.

Alana je svojim javnim nastupom prozvala i FK Rostov, da bi u međuvremenu Od Irene Garsije Moreno, navodne Pavelove ljubavnice, dobila pretnju tužbom.

Alana je putem Instagrama poslala poruku suprugu kom je već jednom 2018. oprostila varanje, da bi ruski mediji javili da je pokušala da se ubije.

Alana Mamajeva

Instagram/printscreen

Alana Mamajeva, Foto: Instagram/printscreen

Njeni prijatelji su navodno pokušali da dođu do nje, ali ona nije otvarala vrata svog stana. Zatim su pozvali spasioce koji su uspeli da uđu unutra i nađu Alanu u nesvesti.

Odmah je prevezena na jedan od Instituta gde je i zadržana, ali se nedugo zatim ponovo obratila javnosti zbunjenom porukom koju je dala za "Life Shot":

- Dobro sam, kod kuće sam. Samo sam... uzela malo svog muža. Nisam bila u bolnici. Zar ne znate moje šale ili šta već?

Međutim, mediji u Rusiji i dalje trvde da se Mamaeva nalazi u medicinskoj utsanovi i da je vozač Pavela Mamaeva bio taj koji je pozvao Hitnu pomoć.

Inače, njih dvoje su složno prošli onaj skandal u koji je Mamev upao zajedno sa Kokorinom, kada su zbog tuče i napada na člana ministarstva u kafani osuđeni na 18 meseci zatvora.

Pročitajte još: