Fudbalska lopta
Profimedia
Fudbalska lopta

Profimedia

Fudbalska lopta, Foto: Profimedia

Utakmicu između petlića čačanskih klubova Slobode i Borca, koja je odigrana u subotu, obeležila je opšta tuča. Incident se dogodio na igralištu FK “Sloboda“ u Velikoj koloniji.

Pri samoj završnici se desio incident, tačnije sve do 90. minuta je rezultat bio nerešen 2:2 a onda je Borac postigao gol.

Tada je jedan od roditelja koji se nalazio pored igrališta, utrčao u teren i nakon što je sustigao sudiju koji je bio udaljen tridesetak metara, udario ga je u glavu, nakon čega su u teren istrčali još oko 20 roditelja. Nakon toga je nastao opšti metež, guranje, psovke i pretnje, čak i udarci!

PROČITAJTE JOŠ:

Frank Riberi

twitter/addictedtolahm

Morala je policija da interveniše nakon opšteg haosa, a prema izvoru, više od 20 aktera ili očevidaca ovog skandala dali su izjave u zgradi Policijske uprave u Čačku. Prestavljena deca su vrištala od straha zbog nemira njihovih roditelja.

– Kao društvo smo otišli dođavola! Utakmica petlića, u kojoj rezultat ništa ne znači, igra se na život i smrt. Da li je ovo moguće!? Sve to je posledica bolesnih ambicija roditelja – rekao je jedan od očevidaca događaja.