gol, fudbalska lopta, fudbal
AP/Peter Dejong
gol, fudbalska lopta, fudbal

AP/Peter Dejong

gol, fudbalska lopta, fudbal, Foto: AP/Peter Dejong

Nešto se dešava sa Kabelom, tim je i dalje dobar i dobro vođen, ali nešto im ne štima. Već petu utakmicu za redom Novosađani ne mogu da pobede.

I ponovo je Kabel bio veliki favorit, dočekao je kod kuće Trajal, tim iz sredine tabele, ali nije vredelo. Crno-crveni su u debeloj krizi i ne vide čak ni svetlo na kraju tunela – 1:1.

A, sviće u Sremskoj Mitrovici. Radnički je posle katastrofalnog starta sezone došao do daha i danas je upisao ubedljiv trijumf na svom terenu protiv Dubočice – 3:0.

Mitrovčanima je ovo četvrti meč u nizu bez poraza, posle dva remija došle su dve pobede i sada se već lakše diše, miriše na bolje sutra. Dobru seriju imala je Dubočica, nije izgubila šest mečeva zaredom, ali i tom nizu došao je kraj.

Loznica je opet odigrala slabu utakmicu, iako su mnogi mislili da posle pobede nad liderom slede bolji rezultati, Žarkovo je lako izašlo na kraj sa zelenima. - 2:0

Radnički iz Pirota propustio je priliku da se umeša među vodeće timove lige. Dva puta je vodio protiv Budućnosti, ali uporni sastav iz Dobanovaca se nije predavao i golom u 76. minutu je uspeo da izbori bod – 2:2.

PROČITAJTE JOŠ: