Roj Kin
Niall Carson/PA via AP
Roj Kin

Niall Carson/PA via AP

Roj Kin, Foto: Niall Carson/PA via AP

Kao stručni konsultant nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda Roj Kin zna da bude bez dlake na jeziku, a tako je u studiju posle meča Junajteda i Liverpula osuo paljbu po igračima kluba sa "Old traforda" koje smatra previše mekanima.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz legendu Junajteda Roja Kina u posebnom studiju u kom se govorilo o duelu Mančester Junajteda i Liverpula bili su i Grem Sunes, Geri Nevil i Žoze Murinjo. Irac je imao nekoliko zanimljivih opaski, a bio je veoma kritičan prema igračima Junajteda i njihovom ponašanju pre utakmice u tunelu "Old traforda".

"Smučili su mi se igrači. Ideš u rat! Oni se ljube i grle u tunelu. Ma nemoj ni da gledaš protivnika, ideš u bitku protiv njega", ljutito je rekao Roj Kin.

"Fudbal se nije promenio, igrači su se promenili. Ideš u rat sa tim igračima, a grliš ih. Ćaskaj sa njima posle meča, zapravo nemoj uopšte ni posle meča da pričaš sa njima", poručio je pred utakmicu Junajteda i Liverpula Roj Kin.

Sosijedad savladao goste iz Sevilje, Bilbau samo bod na "San Mamesu" (VIDEO)

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.10.2019. 22:00 Ujednačena borba u španskom prvenstvu. Real Sosijedad, Foto: EPA/Javier Etxezaretta Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su na svom terenu Betis sa 3:1, u utakmici devetog kola španskog prvenstva i popeli se na četvrto mesto na tabeli. Gosti su poveli golom Lorena u 12.

Ove dve ekipe su remizirale 1:1 i to su prvi ispušteni bodovi Liverpula u ovoj sezoni, a meč je inače obeležila i velika kontroverza oko korišćenja VAR i oko sudijskih odluka.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu