Ćiro Imobile
EPA-EFE/MAURI RATILAINEN
Ćiro Imobile

EPA-EFE/MAURI RATILAINEN

Ćiro Imobile, Foto: EPA-EFE/MAURI RATILAINEN

Italijanski fudbalski reprezentativac Ćiro Imobile, posle fantastičnog trijumfa nad Jermenijom (9:1), najavio je napad na osvajanje evropske titule.

Italijani su, nakon propuštanja Mundijala u Rusiji, na dominantan način završili kvalifikacije za EURO sa svih 10 pobeda, što je za napadača Lacija jasan znak na najviše ambicije.

PROČITAJTE JOŠ:

"Veoma sam srećan. Imali smo sjajnu avanturu, navijačima dali odličnu predstavu. Nadam se da možemo isto na Evropskom prvenstvo, do kraja", rekao je Imobile za Rai Sport.

Roberto Manćini

AP Riccardo Antimiani

Roberto Manćini, Foto: AP Riccardo Antimiani

Upravo je Imobile bio dvostruki strelac na jučerašnjem meču u Palermu.

"Drago mi je što sam konačno pogodio za Italiju. Imamo sjajnu grupu igrača, držimo se zajedno i nadam se da ćemo tako nastaviti".

Srpski reprezentativci izašli u madridski restoran, kad tamo - Novak Đoković! Nisu mogli da veruju s kim je bio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:14 Oduševljeni. Novak Đoković, Foto: Tanjug Dejvis kup će biti odigran od 18. do 24. novembra u Madridu sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

Uz Italiju na EURO će iz iste grupe Finska, dok su iza ostale još Grčka, Bosna i Hercegovina.

"Pokazali smo da možemo velike stvari da pravimo. Nadam se da možemo isto tako i na leto, da uradimo nešto veliko. Ova ekipa zaslužuje to", optimista je Imobile, saigrač srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"