Kristijano Ronaldo
EPA/Alessandro di Marco
Kristijano Ronaldo

EPA/Alessandro di Marco

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Alessandro di Marco

Priča oko navodnog silovanja Ketrin Majorge iz Las Vegasa 2009. godine i dalje prati Kristijana Ronalda i kako stvari stoje, tek će da ga prati.

U međuvremenu se oglasila i Jasmin Lenard, bivša devojka fudbalera Juventusa koja je ispričala da svet vidi Portugalca pogrešnim očima, kao i da je on mentalno poremećen čovek.

"Niko zaista ne zna kakav je on. Užasno je ukoliko se ljudi oslanjaju samo na jedan deo njegovog karaktera. Posle dugog razmišljanja odlučila sam da potražim Ketrin Majorgu i njene advokate kako bi im pružila svesrdnu pomoć u rešavanju ovog slučaja. Ne mogu više da slušam njegove laži. Imam snimke koji će biti od neprocenljive važnosti za Ketrin i njen tim. Imam hiljadu poruka od njega. One sa seksualnom sadržinom se apsolutno poklapaju sa onima koje je slao Ketrin Majorgi. Priznao mi je da ima ozbiljne mentalne probleme. On je brutalan lažov i psihopata", rekla je Jasmin.

Potom je ispričala i šta je moglo da joj se dogodi ako tokom veze sa Ronaldom upozna nekog drugog i prevari ga.

"Dobijala sam pretnje od njega, čak je unajmio i tim koji će da me svakodnevno prati. Rekao mi je da će me, ukoliko sretnem nekog drugog, uhvatiti, odrezati u komade, strpati u vreću i baciti u reku", otkrila je Jasmin Lenard.

Ronaldo se nije oglasio ovim povodom.