Kajzer
Printskrin: Youtube
Kajzer

Printskrin: Youtube

Kajzer, Foto: Printskrin: Youtube

Brazilac Karlos Enrike Kajzer nije bio fudbaler, iako se tako predstavljao.

Pre dvadesetak godina potpisivao je ugovore i ugovore sa slavnim klubovima, a onda bi se pretvarao da je povređen, kako ne bi primetili da ne zna ni loptu da šutne.

PROČITAJTE JOŠ:

Dvadeset godina glumio je napadača, a da nije postigao nijedan gol! Pa, u čemu je onda bio štos?

Druženjem sa zvezdama do kreveta

Kajzer bi operaciju dolaska u klub otpočeo druženjem sa najpoznatijim igračima tog vremena, poput Romarija, Bebeta, Žuninja, Tafarela ili Branka.

Kada bi oni potpisali ugovore sa nekim timom, ubedili bi čelnike tih klubova da daju priliku „talentovanom“ Kajzeru u vidu tromesečnog probnog ugovora.

Odmah nakon što bi potpisao ugovor, Kajzer bi priznao kako mu treba nekoliko sedmica da dođe u formu. Mesec dana bi trčao oko terena, a uveče bi uživao u blagodetima noćnog života Rio de Žaneira. „Prolaz“ kod žena je imao zahvaljujući svom statusu profesionalnog fudbalera, prenosi Kurir.

"Neko bi mi dodao loptu, ja bih je šutnuo daleko. Zatim bih se uhvatio za zadnju ložu i previjao se od bolova. Narednih 20 dana bih proveo u lečenju. Tada nije bilo magnetne rezonance, pa su mi morali da mi veruju", izjavio je on.

Kajzer

Printskrin: Youtube

Kajzer, Foto: Printskrin: Youtube

A onda je morao na teren

Kajzer je "igrao" (sedeo na klupi) za Flamengo, Vasko, Palmeiras, Fluminense, a kada je bio u klubu Bangu, u jednoj utakmici trener ga je poslao na zagrevanje.

Fudbaler je video da je vrag odneo šalu i da će morati da se po prvi put dokaže na terenu, pa je skočio na ogradu kod navijača da se pokoška s njima.

Znao je da će za to biti isključen. Direktor kluba pitao ga je zašto je to uradio, a on je imao neviđeno objašnjenje.

"Pre nego što bilo šta kažeš, saslušaj me. Bog mi je podario oca, ali je on preminuo. Međutim, dobio sam novog (rekao je pokazujući na predsednika De Andradea). Nikada neću dozvoliti nekome da govori mom ocu da je lopov. Navijači su govorili upravo to i zbog toga sam reagovao.“

Ovim je rečima Kajzer ubedio De Andradea da mu oprosti, a kao nagradu je dobio novi šestomesečni ugovor.