Marko Marin
Vladimir Markovic
Marko Marin

Vladimir Markovic

Marko Marin, Foto: Vladimir Markovic

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju ekipi Totenhemu u Londonu u okviru 3. kola Lige šampiona, a engleski mediji u fokus su stavili kapitena crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Kapiten Zvezde, Marko Marin je nekadašnji fudbaler Čelsija, zato ne čudi da se o njemu najviše piše pred duel Zvezde i Totenhema u Londonu, a najavili su ga rečima da ''stiže da zarije nož u ranjeni Totenhem.''

"Marko Marin se vraća u London ovde nedelje - sa ciljem da zarije nož u mučeni Totenhem". Zvezdin krilni napadač je bio začaran među "plavcima", pa je od dolaska u julu 2012. godine odigrao tek šest mečeva. On želi da povuče liniju i precrta taj težak trogodišnji perioda, tokom kog je bio četiri puta na pozajmici, pa sada ne može da dočeka da se okuša protiv vicešampiona Evrope" - piše "Dejli star".

Potom su citirali nekadašnjeg fudbalera brojnih evropskih klubova:

"Veoma se radujem utakmici. Igrati protiv finaliste Lige šampiona, protiv jednog od najboljih timova u Evropi, svakako je nešto što svako u Zvezdi želi. - I ta naša pobeda nad Liverpulom iz prošle sezone znači da svako treba ozbiljno da nas shvati. Međutim, ubeđen sam i da će Totenhem brzo da se vrati pošto imaju sjajne igrače. Kejn je jedan od najboljih na svetu, a i mnogi ostali igrači su imali prtiliku da povrate samopouzdanje tokom reprezentativne pauze" - rekao je Marin.

"Pevci" se nalaze u krizi, a Zvezde će pokušati da produbi agoniju Totenhema!

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu