Omladinska reprezentacija
fss.rs
Omladinska reprezentacija

fss.rs

Omladinska reprezentacija, Foto: fss.rs

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije (U19) poražena je u trećem kolu prvog kruga kvalifikacija od Španije – 0:4(0:2), ali zahvaljujući pre svega ubedljivoj pobedi protiv Litvanije (8:0), odnosno nerešenom ishodu sa Rumunijom (1:1) izborila je plasman u elit rundu kvalifikacija za odlazak na Prvenstvo Evrope.

Još jedna neverovatna greška holandskog štopera za novi nadimak - Matijas De "Kiks"! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 14.10.2019. 18:10 Izgleda je Barselona dopro procenilka kad je odustala od mladog defanzivca. Matijas de Liht, Foto: Printscreen / Northern Ireland @ Izgleda da je veliko obeštećenje postalo i veliki teret za Matijsa De Lihta.

Španci su agresivnije ušli u meč, imali od starta kontrolu igre. Do vođstva sudošli posle greške u igri zadnje linije našeg tima, koju su kaznili praktično iz dva poteza, prodorom po levoj strani i centaršuta koji je na drugoj stativi sačekao i atraktivnim volej udarcem u mrežu sproveo Moljeho. Do drugog gola Španija dolazi u 21. minutu kada je Tenas Urena bio strelac.

Sve tajne Luke Modrića na jednom mestu, javnost ne može da veruje koliko je odlučio da otkrije

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 17:55 Autobiografija. Luka Modrić, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo Kapitan hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić najavio je danas izlazak autobiografske knjige "Moja igra". "Veliko mi je zadovoljstvo najaviti skorašnji izlazak moje knjige.

Do kraja poluvremena Španci su imali veći posed lopte, inicijativu, veoma lako su kombinovali i pretili bez obzira na sigurno vođstvo. Utisak je da su se Španci mnogo brže kretali, a najbrže je išla lopta, posle samo jednog ili dva dodira. Sve to je uticalo na igru i naravno rezultat posle prvog poluvremena.

Savićević posle proterivanja Terzića opet u centru pažnje! Stigao u Prištinu i odmah otišao na groblje!

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 17:40 Bio je prijatelj sa Vokrijem. Dejan Savićević, Foto: Alo/Vladimir Marković Tek što se slegla prašina posle optužbi Zvezdana Terzića da mu je zbog Dejana Savićevića zabranjen ulazak u Crnu Goru, aktuelni predsednik FSCG je i danas izazvao veliku pažnju javnosti.

Španija je treći gol postigla u 53. minutu, a strelac je bio Serhijo Rosanas. Konačan rezultat postavio je Sains kada je u 83. minutu ušao u šesnaesterac, izbacio iz igre jednog našeg igrača i savladao Mićovića. Španija je zasluženo slavila, poraz za Srbiju koji ne boli, jer su izabranici selektora Jevića izborili plasman u elit rundu kvalifikacija, ali i poraz iz kojeg može dosta toga da se nauči.

PROČIATJTE JOŠ:

U drugom meču dana Litvanija je priredila iznenađenje i pobedila Rumuniju 1:0.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju