Marakana
FK Crvena zvezda
Marakana

FK Crvena zvezda

Marakana, Foto: FK Crvena zvezda

* Jang Bojs i Crvena zvezda u prvom meču odigrali su nerešeno 2:2

* Revanš se igra narednog utorka u Beogradu

* Ukoliko elminišu Jang Bojs, ekipa iz Beograda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona

Crvena zvezda i Jang Bojs imaju šanse za prolaz u Ligu šampiona pošto je u prvom meču u Bernu bilo 2:2. Ipak ono što bi moglo da prevagne na stranu našeg šampiona jeste činjenica da se revanš igra u Beogradu, odnosno navijači koji su na našem najvećem stadionu uvek igrač više. 

Maskirani huligani napali navijače Zvezde u ugostiteljskom objektu u Kninu, ima i povređenih!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 22.08.2019. 18:13 Strašne scene u Kninu! Svetozar Mijailović, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Napadnuti su navijači Zvezde u jednom u ugostiteljskom objektu u Kninu * Povodom ovih incidenata oglasio se i predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović * Mediji su preneli da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, sa povredama Tokom utakmice između Crvene zvezde i Jang Bojsa došlo je do incidenta u jednom ugostiteljskom objektu u Kninu.

Švajcarci kao da se plaše onoga sto ih čeka u Beogradu, pa su već sada krenuli u kampanju da upozoravaju svoje navijače pred put u Srbiju. Kako prenosi švajcarski portal 20Minuten, više stotina navijača Jang Bojsa dolazi u Beograd, a upravo to bio je glavni razlog da ih dodatno "pozovu na oprez" zbog mogućih incidenata.

PROČITAJTE JOŠ:

U tekstu se navodi da sve Švajcarce čeka "kotao i grotlo Marakane koja će najverovatnije biti ispunjena do poslednjeg mesta". Oni su još dodali da se utakmica neće samo igrati na terenu, nego i van njega jer "delije" znaju da prave haos i ispred stadiona.

Marin nije u potpunosti zadovoljan!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 22.08.2019. 15:50 - 22.08.2019. 15:55 Crvena zvezda je u prvom meču plej - ofa za plasman u Ligu šampiona odigrala nerešeno sa Jang Bojsom 2:2.

Ovaj medij podseća navijače Jang Bojsa na reči Marka Marina posle prvog duela koji je izjavio: "Raspoloženje u Crvenoj zvezdi i kod navijača koje je viđeno u prvom susretu je samo delić onoga što Jang Bojs očekuje u Beogradu".

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda