Ivan Perišić
AP Photo/Petr David Josek
Ivan Perišić

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Ivan Perišić, Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Ono što se nagoveštavalo, danas je završeno.

Ivan Perišić je na lekarskim pregledima i postaće novi član Bajerna.

Hrvat koji je godinama bio stub Intera je pao u drugi plan, naime, Antonio Konte ga je probao u 3-5-2 formaciji po levoj strani, Perišić se nije snašao, pa je i sam trener otvoreno rekao da ne može da se prilagodi formaciji.

Napoli se otvorio kao nikada, doveli momka kog DOBRO ZNAMO IZ HOLANDIJE

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 08:56 Veliko pojačanje. Irving Lozano, Foto: AP Irving Lozano krilni napadač PSV Ajndhovena na pragu je prelaska u italijanski Napoli, pišu mediji na "Čizmi", ali i u Holandiji. Sjajni Meksikanac Irving Lozano dugo je na radaru ekipe iz Napulja, već neko vreme pregovaraju sa PSV-om oko transfera, a zapelo je oko prava na lik i delo, međutim stižu nove vesti.

Od tog trenutka krenula je potraga za klubom, prošlih godina je Inter odbijao ponude za Perišića od 50 miliona, pre svega od Junajteda, ali i još nekih engleskih klubova, sada su ga pustili u Bajern, pozajmica od pet miliona, sa otkupom od još 20. Dakle, 25 miliona koji će Interu pomoći da skupi novac za Sergeja Milinković Savića prvu metu do kraja avgusta.

Ivan Perišić

AP Photo/Petr David Josek

Ivan Perišić, Foto: AP Photo/Petr David Josek

Moraju još da reše pitanje Žoao Marija i Ikardija pre nego što se okrenu Srbinu. Ako Lotito bude zatezao, spremna je ponuda za Vidala ili eventualno Ivana Rakitića.

PROČITAJTE JOŠ:

Perišić je već nastupao u Bundesligi, nosio dres najvećeg rivala Bajerna, Borusije iz Dortmunda. U karijeri je još igrao za Briž, a prođao je školu splitskog Hajduka.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!