Ole Gunar Solskjer
EPA-EFE/Filip Singer
Ole Gunar Solskjer

EPA-EFE/Filip Singer

Ole Gunar Solskjer, Foto: EPA-EFE/Filip Singer

U najvažnijim utakmicama sezone, gol Mančester Junajteda neće čuvati David de Hea, potvrdio je menadžer "đavola" Ole Gunar Solskjer.

- U pitanju je privatna stvar, biće potrebno određeno vreme da sve prođe - rekao je Solskjer posle četvrtog ligaškog remija u pet kola.

Henderson se na iznenađenje mnogih našao na golu protiv Kristal Palasa, ali je dobrim intervencijama pokazao da Solskjer i te kako treba da računa na njega. Norvežanin je javno pohvalio Hendersona i poručio mu da treba da zadrži visok nivo i u narednom periodu.

- Din je spreman, kad god ga pozovete. Videli ste to protiv Palasa i pogotovo u onoj situaciji na kraju utakmice.

Hendersona čeka izuzetno teških mesec dana. Već u nedelju Junajted gostuje Sitiju, potom u četvrtak dolazi Milan na Old Traford, za Rosonerima i Vest Hem u sledeću nedelju, a onda ekipa putuje na San Siro na revanš osmine finala Lige Evrope. Potom sledi gostovanje Lesteru 21. marta, a onda i utakmica sa Brajtonom kod kuće 3. aprila... Ovaj period mnogo će značiti Hendersonu i na reprezentativnom planu jer sa Džordanom Pikfordom vodi borbu ko će biti "jedinica" Gordi Albiona na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje će se najverovatnije igrati samo u Engleskoj.

PROČITAJTE JOŠ: