Darko Kovačević i Raul Bravo
printscreen/youtube/MARCA
Darko Kovačević i Raul Bravo

printscreen/youtube/MARCA

Darko Kovačević i Raul Bravo, Foto: printscreen/youtube/MARCA

Užasnut pisanjima u medijima ističe da je sa Srbinom u odličnim odnosima.

"Te stvari ne utiču na mene, ali moja porodica čita sve što se piše i boli me. Darko me je pozvao, razgovorali smo o svemu, pitao me je kako sam zbog ovog ludila, kako je moja porodica. Bili smo cimeri i imamo dobar donos. Netfliks bi od ovoga napravio seriju" - rekao je Bravo, prenosi Marka.

Ral ističe da je šokiran pisanjem srpskih medija da je naredio ubistvo Darka Kovačevića:

"Zaprepašten sam, jer tabloidi u Srbiji pišu da sam naredio ubistvo Darka Kovačevića. Ponovljam, mi imamo dobar donos. Ovo je ludilo što se dešava. Moja porodica je uplašena, ali sam znao da će se Darko nasmejati na sve ovo. Trebalo mu je dva dana da me pozove i to je sve zbog čega mogu da mu zamerim".

Darko Kovačević

ALO Foto: Marko Metlas

Darko Kovačević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Prokomentarisao je napad na nekadašnjeg saigrača:

"Nije u problemima ni sam ne zna šta se dešava. Zaradio je mnogo novca igrajući fudbal, rekao sam mu da bude miran. Poznavajući Darka mislim da je to bio pokušaj pljačke. Ne mogu da zamislim da neko želi da ga ubije. Pitaju me zašto ne podnesem tužbu, ali iz toga neće izaći ništa dobro. Ne moram da očistim svoje ime, svi koji me poznaju znaju ko sam. Moja savest je mirna, zabavljam se igrajući fudbal i živim zdrav život" - zaključio je Bravo!