Crvena zvezda - Jang Bojs
AP Photo/Darko Vojinovic
Crvena zvezda - Jang Bojs

AP Photo/Darko Vojinovic

Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

* Utakmica je završena 1:1

* Zbog dva gola u gostima, Zvezda je prošla zbog bolje gol razlike

* U Zvezdinu kasu će završiti više od 15 miliona evra

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin, posle plasmana u Ligu šampiona, izjavio je da klub i cela Srbija zaslužuju mesto u elitnom takmičenju.

"Ovaj stadion, ovi navijači, ova država cela je zaslužila da Crvena zvezda igra Ligu šampiona. Da najveće ekipe dođu na naš stadion. Dali smo sve od sebe, Liga šampiona je bila stalni fokus. Eto, ispunili smo to", rekao je Marin za RTS.

Dok su "Delije" slavile plasman u Ligu šampiona, usledila je akcija "Grobara" koja će se prepričavati! Ovo je dosad neviđeno! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs D.J.Bužić i V.Zogović DATUM I VREME: 28.08.2019. 08:00 Kakav hit! Crvena zvezda - Jang Bojs Grobari gume, Foto: ALO!/D.J.Bužić Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Kako je naglasio, bilo je teško igrati protiv Jang Bojsa (1:1) u Beogradu isto kao u Bernu (2:2).

"Nismo ni očekivali da ćemo imati laku partiju. Taktički smo odigrali dobro prvo poluvreme, ne znam da li su imali jednu šansu. Borili smo se i čekali smo našu šansu. Fantastičan gol smo dali, posle sprinta preko pola terena. Zasluženo. Imali su fazu u drugom poluvremenu, gde smo se obranili. Tako se ulazi u Ligu šampiona", zaključio je Marin.

Ovako izgleda kada zapeva Zvezdin heroj iz Krajine! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 08:32 On je sa svojom grupom 2012. godine pobedio u RTS-ovom TV serijalu "Šljivik! Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Žreb za Ligu šampiona na programu je u četvrtak u Monaku od 18 sati.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!