Lionel Mesi
EPA-EFE/MIGUEL ANGEL POLO
Lionel Mesi, Foto: EPA-EFE/MIGUEL ANGEL POLO

U španskim medijima se pojavila informacija kako je Barselona angažovala marketinšku kompaniju „I3 Ventures” da narušava imidž igrača, a podiže rejting predsednika Đosepa Marije Bartomeua.

Ova vest se pojavila kad odnosi između Uprave i igrača nisu najbolji, posebno nakon sukoba sportskog direktora Erika Abidala i Lionela Mesija. Abidal je tad prozvao igrače, a Mesi mu je uzvratio, međutim predsednik Bartomeu nije reagovao i ostavio je Abidala na svojoj poziciji.

Kompanija „I3 Ventures” stoji iza stotinu Tviter i Fejsbuk profila na kojima su kritikovani igrači Mesi, Đerar Pike i neki bivši kao što su Ćavi, Karlos Pujol, te mnogi drugi oponenti predsednika kluba, piše „Marka”.

Ubrzo se o svemu oglasio i klub, jer Barselona zaista sarađuje sa „I3 Ventures”, ali su odbili svaku povezanost s profilima na kojima se blate i kritikuju igrači, te svi protivnici Uprave.

„Angažovali smo kompaniju koja se bavi monitoringom društvenih mreža da na vreme doznamo o svim pozitivnim i negativnim stvarima, koje se objavljuju o nama. Žestoko demantujemo objavljene informacije, a protiv onih koji su ih pustili u javnost preduzećemo odgovarajuće zakonske mere”, objavili su iz kluba.

„I3 Ventures” je takođe objavio kako su informacije o profilima lažne, te da oni samo prate sve objavljeno o klubu.

Tagovi