Suduva - Crvena zvezda
twitter/crvenazvezdafk
Suduva - Crvena zvezda

twitter/crvenazvezdafk

Suduva - Crvena zvezda, Foto: twitter/crvenazvezdafk

* Revanš utakmica Crvena zvezda - Suduva počinje u 20.45.

* Prenos možete da pratite na RTS 1 ili Areni sport

* I prošle godine Suduva je bila jedna od prepreka ka Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde večeras dočekuju litvansku Suduvu u Beogradu sa moranjem pobede ukoliko žele plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su odigrali slab meč u Marijampolju, završen bez golova, i zato moraju da jure trijumf kako bi drugu godinu zaredom eliminisali Suduvu, nakon što su prošle mnogo lakše obavili posao sa ukupnih 5:0.

Trener Vladan Milojević svestan je da njegov tim može i mora mnogo bolje da odigra u revanšu na stadionu "Rajko Mitić".

"Suduva je jako nezgodna ekipa, što se pokazalo u Litvaniji. Odigrali smo na dobar način tamo, ali je nedostajala završnica. Sada verujem da možemo još bolje, uvek može i ja ne znam za limite. Neće biti iznenađenja, protivnika respektujemo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas", rekao je Milojević.

Najveća pažnja biće usmerena ka prvom napadaču Ričmondu Boaćiju, od koga se očekuju golovi i bolje igre.

"Boaći je imao je jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu. Ono što me raduje je da je dobro radio u pripremama, očekujem vrlo brzo da se vrati na stare partije. Vukao je povredu više od mesec dana u finišu prošle sezone, falio nam je... Verujem uvek u svoje igrače i da će Ričmond biti na nivou", uveren je Milojević da će napadač iz Gane da "proradi".

Ukoliko prvak Srbije uspešno prebrodi prepreku iz Litvanije u 2. kolu kvalifikacija za LŠ čeka ga verovatno finski Helsinki, koji je na revanš u Farska ostrva protiv Toršavna otišao sa velikih 3:0.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: 

Suduva - Crvena zvezda , početak utakmice!