Crvena zvezda slavlje
Alo.rs Marko Metlas
Crvena zvezda slavlje

Alo.rs Marko Metlas

Foto: Alo.rs Marko Metlas

Krilni napadač je šansu dobio na defanzivnijoj poziciji, nesvakidašnjoj za njega. 

"Gajić je bio povređen, Gobeljić je imao reprezentativne obaveze, pa sam se našao u drugačijoj ulozi. Nije mi prvi put da igram na tom mestu, dobijao sam šansu na istoj poziciji u pripremnom periodu. Uvek sam spreman da ispunim zahteve trenera, učiniću za tim sve što je potrebno", rekao je Jevtović za Sportski žurnal.

Pročitajte još:

Šampion Srbije bitke vodi na tri fronta beleži odlične rezultate, ali Jevtović dobija isključivo epizodnu ulogu.

"Rezultati ekipe su dobri, ali nisam mnogo igrao i ne mogu da budem zadovoljan. Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni. Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija", rekao je ofanzivac crveno-belih i dodao:

"Bio sam zadovoljan proverama pre prvenstva, nadao sam se da više igram. Ne mogu da budem srećan kad dva meseca nisam na terenu. Velike su šanse da odem, ako se situacija ne promeni".

Potpisan ugovor koji će ih mnogo obradovati! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 16.10.2019. 13:55 Pripadnici Vojske Srbije moći će, uz vojnu knjižicu, da preuzmu besplatne ulaznice. Svetozar Mijailović potpisivanje ugovora, Foto: FK Crvena zvezda Pukovnik Vojske Srbije Dragan Mesarović i predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović potpisali su saradnju o besplatnom ulasku pripadnika Vojske Srbije na utakmice Crvene zvezde.

Bonus video: Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo