Maurisio Poketino
AP Photo/Darko Vojinovic
Maurisio Poketino

AP Photo/Darko Vojinovic

Maurisio Poketino, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Fudbalski klub Totenhem i Argentinac  Maurisio Poketino su zvanično prekinuli saradnju!

PROČITAJTE JOŠ:

"Oklevali smo da li da donesemo ovu promenu i Bord je nije doneo olako ili u žurbi. Međutim, rezultati u Premijer ligi na kraju prošle i početkom ove godine bili su ekstremno razočaravajući", stoji u saopštenju Totenhema!

Poketino je u ovaj engleski klub došao 2014. godine, a prošle sezone ih je vodio do finala Lige šampiona u kom su izgubili od Liverpula!

Jaja Ture otkrio da mu je SRBIN pravio najveće glavobolje u duelima!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 20:34 Bivši fudbaler Mančester sitija i Barselone dao je zanimljiv intervju! Jaja Ture, Foto: AP/Jon Super Mlađi od braće Ture je za "Tajms" pričao o vremenu provedenom u Premijer ligi, a otkrio je da mu jedan Nemanja pravio dosta problema! "Nemanja Matić je bio komplikovan protivnik.

"Pevci" su ovu sezonu krenuli značajno slabije za razliku od ostalih! Posle dvanaest kola u Premijer ligi Totenhem je na 14. poziciji sa isto toliko bodova!

Pobedu na u Premijer ligi nisu ostvarili od 28. septembra, a nedeljama se spekulisalo o Poketinovom odlasku!

Totenhem je to u utorak potvrdio i sada se nalazi u potrazi za novim menadžerom.

Definitivno napušta Totenhem Hotspur, a njegova zamena - trostruki osvajač Lige šampiona

AUTOR: Tanjug/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 11:10 Karlo bi se odlično snašao kod londonskih "Pevaca". Maurisio Poketino, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Menadžer Totenhema Maurisio Poketino prelomio je da napusti klub iz Londona, prenosi britanski Dejli Mejl. Kako se navodi, ostaje pitanje samo kada će Argentinac da ode iz redova vicešampiona Evrope pošto se već poverio prijateljima o svojim namerama.

BONUS VIDEO 

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine