Isak
EPA Robert Ghement
Isak

EPA Robert Ghement

Isak, Foto: EPA Robert Ghement

Isak je uvrede na rasnoj osnovi pretrpeo u 78. minutu igre prilikom ulaska u igru umesto Markusa Berga.

Švedjani su duel u Bukureštu rešili već u prvom poluvremenu sa dva gola, a domaći navijači očigledno nisu umeli na sportski način da podnesu poraz pa su skandaloznim postupkom bacili senku na duel koji je direktno odlučivao o drugoplasiranoj reprezentaciji u grupi F.

Pročitajte još:

Sudija, Danijele Orsato, nije odmah čuo povike sa tribina, međutim, ubrzo je prekinuo utakmicu. Dvadesetogodišnji fudbaler bio je prilično emotivno poljuljan, a na neprijetne scene osvrnuo se posle utakmice.

"Čuo sam rasističko zlostavljanje koje dolazi sa tribina i prijavio sam sudiji, ali on je odgovorio da nije čuo ništa. Ipak, posle nekoliko minuta prekinuo je utakmicu. Pomislio sam da je to sramota, ali i da smo bili pripremljeni za to. Svakako, bilo je bolno", rekao je Isak.

Bajern ostao bez najvažnijeg čoveka i to pred meč sa Crvenom zvezdom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 14:31 Proveo u klubu skoro pola veka! Bajern, Foto: EPA/Friedemann Vogel Na generalnom sastanku Bajerna koji se održava svake godine 15. novembra, stavljena je tačka na kraj jedne ere! Predsednik tog kluba Uli Henes je dao ostavku na toj poziciji! On se kao igrač pridružio Bajernu 1970.

Navijači Rumunije

EPA Robert Ghement

Navijači Rumunije, Foto: EPA Robert Ghement

Neposredno po završetku utakmice reprezentativci Švedske su pojurili u zagrljaj Isaku i zajedno sa njim proslavili pobedu i plasman na Evropsko prvenstvo.

Najčitanije sportske vesti:

Nema sumnje, da će rumunima so na ranu i propuštenu šansu da se plasiraju na EURO 2020 predstavljati kazna kou će izvesno izreći UEFA i to neposredno nalon što su jednu odradili. Podsetimo, Rumuni su u oktobru su odigrali meč protiv Norveške pred praznim tribinama zbog skandiranja navijača protiv mađarskih manjina u državi, tokom utakmice protiv Španije.

Pročitajte još: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo