Crveno - belo veče u Brčkom
instagram screenshot
Crveno - belo veče u Brčkom

instagram screenshot

Crveno - belo veče u Brčkom, Foto: instagram screenshot

Delegacija Crvene zvezde pauzu u prvenstvu iskoristila je da obiđe Brčko gde je održano prvo crveno - belo veče. 

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Ovo veče organizovalo je udruženje navijača Crvene zvezde Brčko. Veče je imalo humanitarni karakter pošto je prikupljeni novac otišao za pomoć porodici Dragičević odnosno za troje dece koji su ostala bez roditelja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Otvoreno je prvo crveno-belo veče Udruženja navijača Crvene zvezde Brčko! Čestitamo!??⚪️ #crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Nov 14, 2019 at 9:55am PST

Pre druženja gradonačelnik Brčkog Siniša Milić ugostio je  delegaciju FK Crvena zvezda predvođenu Svetozarom Mijajilovićem i igračima koji su danas u timu, kapitenom Markom Marinom i Milanom Gajićem.

Zvezda rasprodaje svoju decu da bi platila skupocene strance! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.11.2019. 11:37 - 14.11.2019. 11:46 Diskutabilna politika kluba! Miloš Pantović, Foto: Jutjub printskrin Fudbalski klub Crvena zvezda se ozbiljno pojačala u ovom prelaznom roku, došli su Žander, Tomane, La Para, Garsija, i uz igrače koje su dožli u zimskom prelaznom transferu, jasna je situacija da su crveno-beli uložili mnogo da se ponovo plasiraju u elitu, što im je pošlo za rukom!

Svetozar Mijajilović istakao je da je poseta Brčkom ispunjenje obaveze FK Crvena Zvezda prema navijačima u Brčkom, koji su, kako je naveo, verni pratioci Zvezde, gde god ona igrala.

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Crvene zvezde pred trening u Londonu