Olimpijakos - Partizan
EPA/Panagiotis Moschandreou
Saša Zdjelar na meču Olimpijakos - Partizan

EPA PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Saša Zdjelar na meču Olimpijakos - Partizan, Foto: EPA PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Španac Havijer Estrada Fernandez sudiće meč između fudbalera Partizana i Mančester Junajteda u trećem kolu Lige Evrope, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

PROČITAJTE JOŠ:

Njemu će u četvrtak u Humskoj pomoćnici biti sunarodnici Roberto Alonso i Injigo Prieto, dok će četvrti sudija biti Pablo Gonzalez Fuertes.

Fernandez, koji osam godina nosi oznaku FIFA, po drugi put će deliti pravdu crno-belima, nakon što je sudio na revanšu meču Partizna i Olimpijakosa u Pireju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2017. godine. 

Iako su remizirali sa Olimpijakosom (2:2), crno-bele su koštali jeftino primljeni golovi u Grčkoj i u Beogradu gde su poraženi 3:1, pa su eliminisani iz borbe za elitno takmičenje ukupnom rezultatom 5:3.

Legenda Zvezde za ALO! govorila o čuvenom meču protiv Totenhema iz 1972. godine (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ izveštač iz Londona, Dragutin. J. Bužić DATUM I VREME: 21.10.2019. 10:07 Utakmica između Totenhema i Crvene zvezde igra se sutra u Londonu od 21 sat. Dragan Džajić, Foto: Alo! Crvena zvezda u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona igra protiv engleskog velikana Totenhema. Svoja očekivanja pred meč izneo je Dragan Džajić.

Susret između fudbalera Partizana i Mančester Junajteda igra se u četvrtak od 18.55 na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO:

Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom