Ilija Ivić
printscreen/Facebook-telegrafi
Ilija Ivić

printscreen/Facebook-telegrafi

Ilija Ivić, Foto: printscreen/Facebook-telegrafi

Srpski fudbaler je istakao da se kaje zbog odluke da prihvati poziv ove reprezentacije:

"Znači mi taj poziv za dalji napredak u budućoj karijeri" - poručio je Ivić koji ističe da mu je trenutno prioritet da igra za prvi tim svog kluba.

Tamošnji mediji su preneli da su navodno oba njegova roditelja dobila otkaze u firmama gde su radili u Gračanici, samo par dana ranije su se Albanci oglašavali sa izjavama kako je Gračanica i njihova i kako ne podržavaju odluku reprezentacije tzv. Kosova da Srbina dovede u svoje redove.

Majka je radila u opštini, dok je otac bio nastavnik, a sad su oboje ostali bez posla, zato što je njihov sin prihvatio da zaigra za selekciju FS tzv. Kosova.

Sportski direktor Fljamurtarija Arbnor Morina je za RTK2 izjavio da se podigla prašina zbog njegove odluke:

''Ilija je izuzetno kvalitetan igrač koji je zbog svog potencijala potpisao profesionalni ugovor s našim klubom. Zato i ne čudi da je dobio poziv da nastupi za mladu reprezentaciju *Kosova i on se sad nalazi na širem spisku. Međutim, poslednje informacije koje smo dobili je  da su njegovi roditelji zbog toga dobili otkaz na svojim radnim mestima i da trpe strašan pritisak, nemaju veze sa sportom. Mladim ljudima treba dati šansu za napredovanje.''

Komentari (1)

Warhammer

21.02.2020 23:30

Pa zasto ne igrati za njih?bolje prvi u selu nego zadnji u gradu.decko ocigledno ima kvalitet na tom nivou,pa normalno.da valja vise,igrao bi za Barsu.nama u Srbiji takav kvalitet ne treba.