Kup Srbije
FSS
Kup Srbije

FSS

Kup Srbije, Foto: FSS

Danas su na programu utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije. Trenutno se igra utakmica između Partizana i Bačke a rezultat je 1:0.

Ipak, u ranijem terminu odigrana je većina utakmica a postignuti očekivani rezultati uz par iznenađenja.

Najveće iznenađenje sigurno je prolazak IMT-a sa Novog Beograda. U Tošinom bunaru je pala Inđija. Vojvodina je sigurno pobedila najveće iznenađenje dosadašnjeg dela takmičenja, Jedinstvo iz Rumenke, a na poluvremenu je bilo 0:0. Kabel i Radnik su odigrali sjajan meč u kome su Novosađani vodili čak sa 3:1 na poluvremenu a onda sve to prosuli posle drugi 45 minuta. Nešto se dešava u Kabelu, a poslednji rezultati to i pokazuju. Čukarički je ubedljivo pobedio Novi Pazar i to na stadionu pored Jošanice. Sušica je završila svoje učešće u ovogodišnjem kupu, a Voždovac je sprečio senzaciju i na penala pobedio Grafičara. Evo i kompletnih rezultata

Mačva - Metalac 1:2

IMT - Inđjia 2:1

Jedinstvo Rumenka - Vojvodina 0:2

Kabel - Radnik Surdulica 3:4

Lučani - Vranje 3:0

Novi Pazar - Čukarički 1:3

Rad - Kolubara 1:0 (nakon penala)

Radnički Pirot - Proleter NS 0:2

Smederevo - Radnički Niš 1:2

Sušica - Spartak Subotica 0:2

Trayal - TSC 0:2

Voždovac - Grafičar 3:2 (nakon penala)

Kao što smo već napomenuli, Partizan trenutno igra svoju utakmicu protiv Bačke, Radnički iz Kragujevca od 18 časova igra protiv Javora u Ivanjici. Dok je utakmica između Crvene zvezde i Čajetine otakzana iz poznatih razloga.

PROČITAJTE JOŠ: