Vladan Milojević
ALO Foto: Marko Metlas
Vladan Milojević

ALO Foto: Marko Metlas

Vladan Milojević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

* Milojević je najavio da bi šansu da debituje mogao da dobije pojačanje iz Portugalije Tomane

* Osvrnuo se na remi sa Kopenhagenom

* Nije želeo da odgovori na izjavu defanzivca Kopenhagena Karla Bartoleca da je Zvezda "prosečan tim"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa Mladosti iz Lučana u 4. kolu Superlige, traži od ekipe da arhivira Kopenhagen i fokusira se samo na naredni meč.

"Mladost je odlična ekipa, pokazala je to odličnim igrama prošle sezone. Bez obzira što su ostali bez trenera Neška Milovanovića, sigurno će njegov naslednik Stanić sprovesti sve u delo što su radili. Tradicionalno dobro igraju na "Marakani", neće biti lako jer je između dva duela sa Kopenhagenom i moramo da budemo obazrivi", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Ogroman šok za navijače Juventusa, Portugalac napušta klub posle samo jedne sezone i odlazi u Mančester!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 13:31 Pojačava "građane"! Žoao Kanselo, Foto: AP/Alessandro Di Marco * Navijači torinskog kluba nisu srećni * Nezadovoljni su ovom trampom i gubitkom Mojsa Kina * Srušena veza Kanselo - Ronaldo koja je građena i u portugalskoj reprezentaciji Mančester siti i Juventus zvanično su dogovorili trampu prema kojoj Žoao Kanselo ide u Englesku, a Danilo u Torino sa još 28 miliona evra.

 

Vučić oduševljen Marinom, svim srcem uz crno-bele!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:47 Predsedniku Srbije se dopao novi pristup razmišljanju srpskih klubova! Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Jutro" na Prvoj * Rekao je da će svim srcem navijati za Partizan protiv turske Malatije * Dotakao se i Zvezdinog poraza Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da će navijati večeras za Partizan protiv Malatije, kao i za Zvezdu u revanš utakmici sa Kopenhagenom koja se igra u utorak.

 

Milojević se osvrnuo i na remi sa Kopenhagenom (1:1) u kvalifikacijama za Ligu šampiona rečima da ne bi trebalo da se vraća na ono što je bilo, pre svega na suđenje.

"Ponosan sam na moje igrače jer su imali želju, motiv i htenje, sve što nas je krasilo. To treba da zadržimo. Ostalo su sitnice i ne bi se trebalo vraćati na to. Nemamo ni puno vremena. Bilo je mnogo komentara, da li je bilo ovako ili onako. Rekao sam igračima da treba da to zaboravimo jer nam je i prvenstvo bitno. Titula je prioritet i daćemo sve od sebe da dođemo do tog cilja. Posle Mladosti ćemo imati vremena da se fokusiramo na revanš sa Kopenhagenom", kazao je Milojević.

Kako je naglasio, zadržan je pozitivni duh da se u Danskoj izbori prolaz dalje i obezbedi jesen u Evropi.

"Od igrača uvek tražim da imaju pozitivni duh. Ne vidim što bismo se plašili revanš, samo treba da uradimo ono što je do nas i da verujemo u sebe. Ako ne verujes u ono što radis, onda nemoj ni da radiš".

Milojević nije želeo da odgovori na izjavu defanzivca Kopenhagena Karla Bartoleca da je Zvezda "prosečan tim izuzev Marka Marina i El Fardua Bena, kao i da značajno slabije igra u gostima".

"Nikad nisam komentarisao reči drugih, ako tako misle u redu. Nemam šta da dodam i odgovorim. Svako ima pravo da kaže mišljenje... Kao što je govorio Čarls Bukovski "Što ti kažeš, a ja ti ne odgovorim, ne znači da si u pravu".

Fudbaler Kopenhagena o rivalu : "Zvezda je suvi prosek, imaju samo dvojicu igrača, nisam čitao njihove parole pošto ne znam ćirilicu!"

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 12:27 - 08.08.2019. 13:08 Revanš na stadionu "Parken" na programu je sledećeg utorka. Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš * Zvezda je povela u 44.

 

Povreda mnogo gora nego što se mislilo, Pavkov propušta ostatak kvalifikacija!?

AUTOR: mozzartsport-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 10:51 Loše vesti pred revanš! Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš * Pavkov je bio strelac za Crvenu zvezdu u prvom meču protiv Kopenhagena * Doneo je prednost Zvezdi u 44. minutu meča * Zbog povrede nije mogao da nastavi igru u drugom poluvremenu Veliki problem za Crvenu zvezdu i trenera Vladana Milojevića!

 

Milojević je najavio da bi šansu da debituje mogao da dobije pojačanje iz Portugalije Tomane.

"Tomane "diže obrtaje", izgleda mnogo bolje nego ranije. On sutra će dobiti minutažu da bude sve u redu. Kod njega je problem fizički pripreme, trebalo bi da sve bude u najboljem redu posle povrede", zaključio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20 sati.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića