Aleksandar Vučić
Dušan Leonovski
Aleksandar Vučić

Dušan Leonovski

Aleksandar Vučić, Foto: Dušan Leonovski

Vučić se tom prilikom na stadionu "Rajko Mitić" zahvalio na ukazanom poverenju i istakao da je cilj da zajedno sa celim timom stručnjaka različitih profila napraviti šampiona za Evropu.


"Zahvaljujem se dosadašnjoj upravi kluba na svemu što su učinili, ali i na tome što su nas pozvali da im pomognemo. Prepoznali su da smo napravili CarGo kao veliku porodicu koja olakšava život svim građanima i pozvali nas da zajedno radimo na daljem razvoju Kluba. Zato mogu sa sigurnošću da kažem da od Zvezdinih futsalera pravimo šampiona za Evropu", istakao je Vučić u prostorima crveno-belih.

Aleksandar Vučić

Dušan Leonovski

Aleksandar Vučić, Foto: Dušan Leonovski

Vučić je dodao da futsal ima ekspanziju širom sveta i da Srbija zaslužuje sport po evropskim standardima. 


"Želim da idemo korakom u svet. Želimo da se utakmice igraju po najvišim standardima i da se svi ponosimo ostvarenim rezultatima i uspesima", kazao je on i dodao da se "futsal možda zove mali fudbal, ali ga čine veliki ljudi".

Novoizabrani predsednik Kluba rekao je da dugo prati futsal kao i da se na jednoj od futsal utakmica oduševio energijom navijača, atmosferom na utakmici i obostranim navijanjem.

"To je sport u kojem navijači jednog tima aplaudiraju na gol drugog tima, u kojem deke dovode svoje unuke na utakmice. Ovaj sport vraća osećaj na prave vrednosti sporta - na ’fer plej’, a mi želimo da promovišemo zdrav duh", rekao je Vučić.

Vučić je najavio da će sledeće nedelje predstaviti svoje planove i da će već od nedelje koja je pred nama izaći sa vrlo ambicioznom agendom kako bi tim bio spreman od Nove godine.

Klub malog fudbala Crvena zvezda osnovan je ovog juna i tom prilikom primljen je u veliku sportsku porodicu crveno-belih. U prvom delu sezone od svih devet prvenstvenih odigranih utakmica futsaleri Crvene zvezde su ostvarili sve pobede.