Strahinja Pavlović
foto Vladimir Markovic
Strahinja Pavlović

foto Vladimir Markovic

Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic

Fudbalski klub Partizan je postavio novu cenu za svog defanzivca Strahinju Pavlovića, a ona je tri puta veća nego što je iznosila prošlog leta! 

PROČITAJTE JOŠ:

Kako prenosi "Telegraf", sjajne partije Pavlovića u grupnoj fazi Lige Evrope  i činjenica da je Strahinja najvredniji fudbaler Superlige (od 8 do 10 miliona evra) sa svega 18 godina, je naterala upravu crno-belih da povećaju njegovu cenu na 15 miliona evra!

Spremaju im doček i veliko slavlje zbog njihove uloge u "Kosovskom ratu", dok UEFA samo nemo posmatra! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 17:06 - 15.11.2019. 17:11 Čeka se reakcija iz UEFA-e! reprezentacija Kosova, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj Gradonačelnik Prištine obećao je engleskim fanovima toplu dobrodošlicu uoči meča *Kosovo - Engleska u okviru kvalifikacija za Evropsko prvestvo 2020. godine!

Interesantan podatak je da će prilikom njegovog transfera u ugovoru postojati poseban uslov, a to je da ovaj defanzivac ostane u Humskoj do narednog leta, a taj uslov će biti naznačen "pod obavezno", kako se do kraja sezone ne bi štetilo postojećem timu u borbi za trofeje.

Strahinja Pavlović

ALO/ Vladimir Marković

Strahinja Pavlović, Foto: ALO/ Vladimir Marković

Pavlović je ovog leta bio nadomak prelaska u Lacio za 5.500.000 evra, ali su Italijani odustali od transfera zbog tamošnjih medija i naduvane afere oko lekarskih pregleda, a sve to da bi spustili cenu obeštećenja!

Pošto uprava nije popustila, ali i agent Strahinje Pavlovića, odlučeno je da se odbije nepristojna ponuda, a Strahinja je nagrađen novim unosnijim petogodišnjim ugovorom!

Pavlović je dobio sve neophodne zdravstvene dozvole u jednoj renomiranoj belgijskoj klinici te ne postoje nikakve prepreke da se u sledećem prelaznom roku talenti ovog momka unovče!

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo