Slavlje fudbalera Crvene zvezde u svlačionici
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Došlo je vreme za spuštanje zavese u Superligi za ovu sezonu i fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Napredak, 19. maja od 19 sati, a ulaz na tribine stadiona „Rajko Mitić“ biće besplatan i svoje mesto možete da zauzmete već u 18 časova jer se sprema crveno-beli spektakl.

PROČITAJTE JOŠ:

JAVNO SE OPROSTILA, PODRŠKA JOJ STIŽE SA SVIH STRANA Milica Dabović ne može da sakrije tugu: "Laku noć... sve je uvek bilo u božijim rukama"

SESTRA JOJ JE JOŠ VEĆA BOMBETINA Svi obožavaju Eženi Bušar, ali Beatris NISTE ZNALI! Ko ne vidi njeno lice - mnogo propušta (VIDEO)

JIRGEN KLOP KAO MLADIĆ BIO NA KVIZU Njegovi odgovori su urnebesni, na kraju IZGUBIO MILION (VIDEO)

Osvojena je 30. titula, stigla je treća zvezdica na grb, a obeležava se i 30. rođendan Delija.  Poslednja ovosezonska prvenstvena utakmica prilika je da zvezdaši ispune Marakanu i u što većem broju pozdrave nove-stare šampione Srbije.

Slavlje fudbalera Crvene zvezde u svlačionici

FK Crvena zvezda

Slavlje fudbalera Crvene zvezde u svlačionici, Foto: FK Crvena zvezda

Ekipa koju predvodi Vladan Milojević zajedno sa svojim saradnicima i izabranicima zaslužila je spektakl za kraj, a klub je rešio da otvori kapije stadiona.

Fudbaleri Zvezde i matematički su osigurali titulu pobedom protiv Mladosti u 5. kolu plej-ofa Superlige, usledio je i trijumf nad Proleterom u prethodnoj rundi, dok je zvanična dodela pehara i proslava 30. titule zakazana za nedelju, 19. maj od 18 sati. Tada će početi crveno-bela ceremonija na Marakani, dok je početak utakmica sat vremena kasnije.

Ujedno, pored proslave osvajanja jubilarne titule, biće i proslava 30. rođendana Delija, pa je crveno-bela fešta zagarantovana.