Pjer-Emerik Obemejang
EPA/Nigel Roddis
Pjer-Emerik Obemejang

EPA/Nigel Roddis

Pjer-Emerik Obemejang, Foto: EPA/Nigel Roddis

Arsenal je pobedio 1:0 kod Njukasla u prvom kolu Premijer lige. Jedini gol postigao je Pjer-Emerik Obemejang u 58. minutu.

Za gol je zaslužan suparnički levi bek Džetro Vilems. On je dopustio Mejtland-Najlsu da prođe pokraj njega, nakon čega je sjajno prebacio Džamala Laskelesa i tako poslužio Pjer-Emerika Obamejanga, koji lako pogađa za pobedu.

Ali nije se činilo da će tako biti kada su pre utakmice objavljeni sastavi.

U 51. godini preminuo slavni napadač crno-belih, sa Savom Miloševićem činio UBITAČAN TANDEM! Počivaj u miru, legendo

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 17:35 Velika tragedija. Dejan Čurović, Foto: FK Partizan Dan nakon što je proslavio 51. rođendan svet je posle kratke i teške bolesti prouzrokovane leukemijom napustio još jedan Partizanov fudbalski as Dejan Čurović. AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.08.2019.

Fantastično odrađen letnji prelazni rok, što su navijači Arsenala konačno dočekali, zamenio je šok sastavom kojim su "tobdžije" kod Njukasla počeli sezonu u Premier ligi.

Dakle, od brojnih i velikih pojačanja (Nikolas Pepe, Kjeran Tierni, Dani Sebaljos, David Luiz, Gabriel Martineli...) u prvom sastavu nije bilo nikoga.

Pjer-Emerik Obemejang

EPA/Nigel Roddis

Pjer-Emerik Obemejang, Foto: EPA/Nigel Roddis

Zbog povrede u početnom sastavu nije bilo ni važnog starosedeoca Aleksandrea Lakazeta, a iz istih razloga potpuno su odsutni Hektor Beljerin, Rob Holding, Mohamed Elneni, Konstantinos Mavropanos i Emil Smit Rou.

PROČITAJTE JOŠ:

Arsenal je u Njukaslu bio i bez Mesuta Ozila i Seada Kolašinca, koji su na udaru kriminalaca.

I uprkos svim tim nevoljama uspeo je da pobedom otvori sezonu.

Drugu utakmicu prvog kola koja se igrala u istom terminu Lester i Vulverhempton završili su bez golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо